- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- Egérpad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
homerhamm #138 üzenetére
Mit értesz csaló ai, unfair szemét alatt?
Én 60+ órát biztos játszottam a story móddal, ilyen következtetésre soha nem jutottam, sőt. A korábbi NFS-ek amikkel játszottam, sokkal következetlenebbek voltak, de erre egyébként a játékújságíró kritikusok is külön kitértek, hogy az AI pozitív csalódás lett a játékban.Ha a játék elején vagy, olvass vissza, rendkívül frusztrált lehet az ember.
1. Bele kell jönnöd az irányításba. Meg kell értened, mi miért és hogyan történik a versenyek alatt.
2. El kell fogadnod, hogy ez nem egy Forza, itt néha örülni kell a 2-3. helynek is (főleg Week 1-2-ben).Nekem annyira elvette a kedvem ez a januári update, amit annyira beharangoztak, hogy félre is raktam a játékot egy időre, pedig az online még tetszett is volna hosszabb távon. Story módot újrakezdeni pl. nem lehet manuális törlés nélkül (amivel az online is kuka).
2023 elég tartalmas év lesz videojátékok terén, tehát ezt a nagy luxust, amit most a contentekkel csinálnak, nem sok játékost fognak megtartani.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest