Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD!4ever
őstag
válasz
Ateszzero #79 üzenetére
azért a burnout rettentően árkád játék,a gridhez képest,sztem a grid simán szimulátor nehéz szinten. a gépi ellenfelek meg ugyis köcsögök a gtr2ben is,akárcsak a gridben.
Pl gridben egyik pályán a csapattársam 3szor ugyanott lökött ki...azóta már nem dolgozunk eggyüt
Meglehet a versenyeket nyerni a gridben is,csak meg tanulni vele a játszást. -
AMD!4ever
őstag
Gondoltam az uj Nfs-röl,látok infókat ebben a totyikban,erre meg azt látom mindenki szidja az autó gammákat,hozzáteszem teljes joggal. a nfs sorozat a Most wanted óta egy kalap szart nem ér. a gtr2 szerintem nagyon jó szimulátor,de csak száraz szimulátor,ahozz agy kell és koncentrálás.melóbol fáradtan nemtudok leülni és gtrezni...
A grid nekem viszont nagyon tetszik.van benne élet,hangulat és játszhatóság...
a burnout meg az agyatlan száguldás és tőrés zúzás királya...
Tdu se rossz éppen,csak Hd-ben nálam valamiért elba**ódik a kontraszt és élvezhetetlen. erre nem tud valaki megoldást? Radeon 4850em van. uj drivereket probálgattam,de egyikkel se jo. Hd nélkül meg valahogy nincs kedvem játszani
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Windows 7
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4800MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest