- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Dell notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pronyó
tag
na ezt vajon hogy sikerült 2szer elküldenem
-
pronyó
tag
Na emberek én ma olyan Al-Masah RedBull-t szívtam, hogy még mindig nem tértem magamhoz, eszméletlen finom volt!
-
pronyó
tag
Na emberek én ma olyan Al-Masah RedBull-t szívtam, hogy még mindig nem tértem magamhoz, eszméletlen finom volt!
-
pronyó
tag
Na voltam szultánban.
Vettem 3*250gr Al-Masah-t: RedBull,Feketeszőlő,Hawaii.
Legközelebb Al-Wahából is betárazok, abból 3db 250es 4600HUF. -
pronyó
tag
Egyébként van valakinek tapasztalata a fém dohánytartóról?
-
pronyó
tag
válasz
Bikerman #2856 üzenetére
Ha a szenet erkélyen gyújtod be és nem a szobában, aztán megvárod míg teljesen "lepattog" róla az öngyulladó réteg, akkor nem lesz büdös.
A tömésről pedig youtube-on csomó videó van, illetve mocsanisi kolléga is rakott fel egy ilyen jellegű okosságot, ha visszaolvasol kicsit megnézheted. -
pronyó
tag
válasz
Bikerman #2853 üzenetére
Szia!
Otthoni pipázásra én a 47-55cm pipákat ajánlanám. Büdös semmiképp nem lesz max ha beég a dohány, egyébként finom illat fog terjengeni a lakásban, ami viszonylag hamar kiszellőzik.
A füst mennyisége pedig inkább a dohány nedvességtartalmától és a tüdőkapacitásodtól függ nem a pipa méretétől, bár igaz a nagyobb pipába több füst fér de attól még nem tudsz többet kiszívni
-
pronyó
tag
Hát igen ráadásul a mostani dohányárak itthon elég irreálisak, szal remélem összejövünk páran, hogy megérje külföldről hozatni a "mennyei mannát"!
Nem beszélve ugye a Nammor vagy Razan szívócsövekről amit úgyszint csak külföldön lehet kapni,(illetve itthon 12k-ért) amit már vagy fél éve szeretnék beszerezni!
-
pronyó
tag
válasz
hoffman_ #2771 üzenetére
Hát nemtom, olyan mintha bong lenne de mégsem az
Még senkinél nem láttam ilyet.Enton: Igen a régi 55cm-es pipámon én is sokszor cserélgettem a kerámiát
Még van egy jóféle kerámiám arról, az alja lepattant de szigetelőszalaggal körbetekertem és lehet használni, néha azzal tolom még most is bár a 84centishez fajin kerámiát adtak alapból! -
pronyó
tag
Ennyi vízzel a talpában alap, hogy stabil.
Bár az én 84centis forgó pipámat semmi sem űbereli!
Egyszer nagy lendülettel oldalról telibekaptam lábbal mikor le akartam ülni és rosszul mértem fel a pipa távolságát. Annyi történt, hogy pörgött a tengelye körül, kicsit megbillent majd vissza és ennyi na akkor akadtam ki mert biztos voltam benne, hogy ezt nem éli túl!
Amúgy a régi 55centis pipám biztos odébbrepült volna egy olyan fél métert aztán darabokratörik! -
pronyó
tag
Köszi a válaszokat, veszek mind2ből 50grammot!
-
pronyó
tag
Sziasztok!
Al-Waha-ból 5stars és Gueva-n kívül milyen ízt ajánlotok?
-
pronyó
tag
Amúgy Szultánban most mennyi a Nakhla? Mert március 9.-e óta minden dohányra akció van de azóta nem voltam ott.
-
pronyó
tag
Ha mindenképp rendelni akarsz, akkor: [vizipipavasarlas.hu].
-
pronyó
tag
Sziasztok!
Közületek valakinek van forgó vizipipája? Van valami hátránya? Csapágy nem kezd el nyikorogni egy idő után? Pótüveget lehet hozzá kapni valahol?
Előre is köszi a válaszokat!
-
pronyó
tag
Ha túl gyorsan és túl sokat szívsz egyszerre az is lehet a gond.
Oxigén hiány léphet fel és ezért szédülsz. Két szívás közt ha egyedül pipázol hagyj kb 10másodperc szünetet.Ha ráég, hát ráég annyi baj legyen, ha ez az ízt nem befolyásolja. Egyébként nem kell túltömni, a fólia és a dohány közt legyen 2mm minimum és úgy rakd az alugyűrűt.
-
pronyó
tag
válasz
norbalia87 #2563 üzenetére
Ugyanúgy kel mint cigifüsttel csak ez sűrűbb ahogy mondod és éppe ezért látványosabb is!
Lentebb írták, hogyan próbálj karikákat fújni, szerintem egy pipázás alatt meg lehet tanulni simán! -
pronyó
tag
válasz
norbalia87 #2561 üzenetére
Szappanos víz is megteszi, mi is csináltunk ilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- sziku69: Szólánc.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- NBA és kosárlabda topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- Black & Decker töltőt keresek
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest