Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
kaliber
aktív tag
válasz
alba-regia #22729 üzenetére
februárban még volt,
szerintem nem volt rossz dolog.
Nem tudott egyik szolgáltató sem tili-tolizni, mindenfélét kitalálni -
kaliber
aktív tag
válasz
alba-regia #22724 üzenetére
Csak kétkapus rendszerben érdemes a számhordozást elindítani az egykapusban velem is egy hónapig ping-pongozott a tré.
-
kaliber
aktív tag
Azért mert sokan azzal azonosítják magukat amilyen szolgáltatást vagy terméket használnak -Intel vs. Amd, Nvidia vs. Ati- fronton is ezért dúlnak a harcok.
Nekem személy szerint tök mindegy minek hívják, amit használok ár-érték arányban legyen a legjobb és kész!
Ha valamelyik szolgáltató aljas módszerekkel emel árakat azt pedig nyilvánosságra kell hozni nem pedig eltusolni ez a mi (fogyasztók) érdekünk.
Bár ebben az utolsó mondatban foglaltakkal a jelenlegi kormány igen élen jár, úgyhogy van kitől tanulniuk. -
kaliber
aktív tag
válasz
radamsky #21987 üzenetére
Szerintem az egyértelmű, hogy tőlünk nyugatabbra jóval magasabb az életszínvonal az átlag fizetések ötször akkorák mint nálunk, a multi cégek nem a két szép szemünkért jöttek ide (fektettek be csomó pénzt) hanem mert profitot szeretnének méghozzá sokat.
(megdöbbentő: a Tesco a bevételéből [link]nálunk különadóval együtt fizet 3% adót, angliában 26%-ot)
A gazdag országokban telített a piac nagy a konkurencia muszály kedvezményeket adni, hogy legyen ügyfele, mi azért vagyunk, hogy az ottani veszteségeiket kompenzálják, ha még szegényebb harmadik világbeli országban megnéznéd a kedvezményeket kevesebb lenne mint nálunk. Sajnos ez van!
Én ha Angliában keresnék 300ezret akkor sem fizetnék havi 12ezres telefonszámlát, egy telefonért, de nem vagyunk egyformák. -
kaliber
aktív tag
Direkt csinálják, hogy elérhetetlenné teszik a telefonos ügyfélszolgálatot?
Júliusban én sem tudtam elérni őket akkor azt hittem, hogy ennyien hívják őket a megváltozott számlázás miatt, ezek szerint a helyzet mit sem változott. -
kaliber
aktív tag
válasz
RootRulez #21609 üzenetére
A számhordozásnál nehogy "egykapus" rendszert válaszd
(magyarán: a leendő szolgáltatódhoz menj csak) hanem a "kétkapus" rendszert -kérd ki a régi szolgáltatódtól a számhordozási engedélyt- én az elsőt választottam egy hónapig tartó herce-hurca volt mire lezajlott az egész folyamat, még szerencse, hogy a szolgáltatóknak a bevásárló központban egymással szemben voltak az üzleteik.
-
kaliber
aktív tag
válasz
snooze #21420 üzenetére
Ha olvassák akkor ezt leírom, hogy tudjanak róla, gusztustalannak tartom a távközlési adó maximális kiszámlázását, (700ft+áfa nagy kegyesen elengednek belőle 45%-ot) annak aki nem beszéli le a 200percet, mert én spec 100perc körül szoktam beszélni egy hónapban, az két forintjával 200ft és ugye ezt az összeget fizeti be, adóba az állam felé a többit lenyeli, tehát nem elég, hogy az állam felé kell adót fizetni, (elvileg csak két forintot percenként) hanem sunyi módon a voda is lehúz.
-
kaliber
aktív tag
válasz
Dave1984 #21110 üzenetére
Ebben csak az a disznóság
a voda részéről, hogy a maximális adót kiszámlázza, mert ugye elvileg csak 2ft lenne percenként ami 200perc/hónap. Én pl. 100perc körül beszélek egy hónapban mégis a max adót fizetem, tehát ez egy burkolt áremelés és azokat súlytja a legjobban aki próbál spórolni ill. keveset beszél, alacsony a számlája, tehát "gerinces" kormányunk "ész" érvei mentén a voda is a szegényebb réteget nyúzza a legjobban.
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megjelent a OnePlus 13T
- 3D nyomtatás
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest