- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- RAM topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Na, én voltam tegnap. Nagy meglepetésemre két focicsapattárssal szinte azonnal összefutottam, pedig egy másikkal beszéltük meg a bulit.
Na, a lényeg:
kiértünk vagy 3-ra, s onnantól ment az ivás, móka. Először belenéztünk Jetbe, ami ugyan egyáltalán nem érdekelt, de azért ellötyögtem. Aztán Pendulum. Kurva jó volt, de nem is vártam mást a vasúttörténeti parkos buli után. Prodigy: nekem élőben nem jött be már amikor vagy 2 éve volt se, most se annyira, pedig az új albumuk tetszik nagyon. Aztán ide-oda tengtünk, tuti volt Mokka, meg Party Aréna. 2-kor hazaindultam, mert már elfogyott a kedv és az erő összevadászni az ismerősöket, 5-re haza is értem.
Imádom az Óbuda-Csepel távot... Főleg, hogy arrafelé is dolgozok.
Na mind1, szerintem fasza volt, de több napot nem bírtam volna ki, az tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BMW topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Formula-1
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na, a lényeg: