- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nerazim
őstag
válasz #72688384 #58955 üzenetére
Bocsesz még egy kérdés, van annak jelentősége, hogy a ramokat (2db) az alaplapon melyik slotba teszem. Azt tudom, hogy minden slotnak megvan a párja, de ha 4 slotos az alaplap akkor mindegy, hogy az 1 és 3 slotba teszem vagy a 2 és 4 -be? Csak mert nem biztos, hogy befér a hűtőm alá a ram, de mindenképpen szeretném ezt a fajtát és hűtőt sem akarok emiatt most cserélni. Remélem nagyjából érthető, és nem fogalmaztam túl kuszán.
[ Szerkesztve ]
Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
Nerazim
őstag
Üdv!
Crucial Ballistix 3000Mhz CL15 vs G.Skill Aegis 3000Mhz CL16 között nagy különbség van mondjuk játék, CAD terén? Az előbbit cca 3e ft -al olcsóbban tudnám most megvenni és hűtőbordás.[ Szerkesztve ]
-
Nerazim
őstag
Csak tök ugyanolyan masik 16gb os rammal megy a dual chanel? Keret most nincs ra, de par ev mulva mar lehet szo rola, akkor meg vajon leaz a piacon ez ram ami most van gondolom. Mennyi teljesitmeny vagy inkabb fps csokkenest jelent jatekban a single chanel a dualhoz kepest?
-
Nerazim
őstag
Üdv!
Rendeltem több alkatrészt a gépemhez, viszont a memóriát benéztem 16Gb -ot rendeltem 2x8gb helyett. Vissza akarom küldeni, de mire lezajlik a procedúra addig jó pár nap el fog telni. Kérdés, ha én most berakom az 1x16Gb -ot és felrakom a win-t, telepítem amiket kell, beállítom stb és később majd megjön a 2x8Gb akkor csak simán kicserélhetem? Nem okoz vmi hibát majd rendszerben?Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
Nerazim
őstag
Ebben vki tudna segíteni?
-
Nerazim
őstag
Sziasztok!
Van jelentősége annak, hogy a ramokat az 1. és 3. helyre rakom vagy a 2. és 4. helyre? Most az utóbbiban vannak.Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
Nerazim
őstag
Üdv! Jelenleg egy Crucial 2x4gb van a gépemben ami rendben teszi is a dolgát. A kérdésem az lenne, hogy van-e értelme szenvednem vele, hogy átrakjam az 1-es slotokba a memókat vagy hagyjam a 2 slotban ahol most is van? Van-e vmi jelentősége? Mikor be akartam rakni anno akkor nem engedte az egyesbe sötét volt a képernyő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Magisk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Robotporszívók
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- DDR4 Notebook RAM Bazár 8GB 16GB (Foxpost:+1200Ft)
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- 96GB (2x48GB) Crucial Pro DDR5 kit/ új, bontatlan/ ingyen foxpost
- G.SKILL 32GB KIT DDR5 6400MHz CL32 RGB Black. 90 hónap Garancia
- G.SKILL Trident Z DDR4-4400 CL19-19-19-39 1.40V 32GB (4x8GB)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest