Hirdetés
Aktív témák
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Freddy76 #26559 üzenetére
Nekem az a véleményem - tapasztalatom, hogy ha a gyerkőc a fő fotótéma - márpedig gondolom mostanában Ő az - és nyaraláson is az emlékképeket részesíted előnyben a művészkedés helyett, akkor elleszel állvány nélkül.
Nekem egy 5000 Ft-os van, mindig viszem nyaralni, eddig egyszer vettem ki a csomagtartóból... Csináltam vele egy-két kék órás panorámát azt' ennyi volt. Családi képekhez inkább megkértem valakit vagy letettem a gépet valami kb vízszintes helyre, templomban, sötét helyeken meg vagy ki tudtam támasztanai a kezem valahová, vagy nem fotóztam. Szóval eddig megvoltam nélküle, asszony, gyerkőc mellett nem nagyon van idő állványt állítgatni meg tökölni fél órát egy képpel...[ Szerkesztve ]
Holnap majd jól beletépünk...
-
Throme
veterán
Esetleg félmegoldásként egy mini állvány.
pl egy ilyen.
Ha van hova letenni, vagy valamire rátenni, akkor több mint a semmi.
Persze egy ilyennel dombtetőn nem fogsz panoráma képet készíteni, de városban, templomban, lakásban jól jöhet és kis helyen elfér és könnyű.Tamáshoz hasonlóan nekem is van olcsó nagy állványom, amit eddig családi eseményen, beltérben használtam, de túrázásra nem vinném magammal.
Persze ez témafüggő is. -
Real_Necro
veterán
Tavalyi olasz nyaralásra egy ilyet vettem:
[link]A nyaralás sajnos kórház miatt elmaradt, így az állványt sem volt alkalmam kipróbálni. Nekem pont a mérete miatt tetszett meg nagyon. Egyedüli nagy negatívuma számomra, hogy nem gyorsfejes. Erre szerintem fogok kérni viszonylag olcsó megoldást itt.
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest