Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SONY LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Milyen házat vegyek?
- Apple MacBook
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz
Peethy #25159 üzenetére
mióta kölcsön kaptam én is a fotós ismerőstől az AF-85/1.8-at én is szerelmes vagyok bele
csak hát egyelőre nincs annyi pénzem hogy megvegyem mert azzal csak portrézni tudnék ahhoz meg kellene több modell hogy ki legyen használva és ne a táskában pihenjen.
ráadásul most hogy kijött az AF-S 85/1.8 addig kivárnám mit teljesít főleg a drágább AF-S 85/1.4-hez képest és ha nem sokkal drágább mint a régi AF akkor lehet gyűjtenék rá.
szerintem a 35-ös fix egyelőre annyira nem kell mert azon a gyújtótávon elvagyok még a 18-105VR-el de már nagyon jó lenne egy penge portréobjektív hiszen imádok hölgyeknek fotózni.később meg egy fényerős zoom-ot kellene vennem ami komolyabb a 18-105-től
oda mit "szokás" vásárolni?24-85/2.8-4D [link]
28-70/2.8D [link]ezeket találtam még talán megfizethető kategóriában bár ahogy látom mibe kerülnek abból inkább 2-3 fix objektív azok meg nem torzítanak és 1,8 fényerővel vannak
Aktív témák
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest