Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- iPad topik
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
Sziasztok. Xeon E5506-ról tud valaki valamit? Lehet, hogy beruháznék egy 1366-os cfg-ra, de használt lapot nem igazán akarok venni, ezt a procit pedig új lappal együtt be tudom szerezni(MSI X58 PRO-E, erről is érdekelnének a tapasztalatok). Elsősorban stepping, tuningpotenciál érdekelne, meg hogy mekkora hátránnyal indul a HT-s nagytesói mellett.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Chris Kiki #13376 üzenetére
Szia kedves alapelveket nem olvasó Chris.
Rád férne ENNEK az alapos áttanulmányozása. -
CHIPman
nagyúr
válasz
katt777 #13282 üzenetére
Zájec említette, hogy az egyik gépösszerakós haverjával(fogalmam sincs a nevéről, de szokott ide járogatni ő is) összedobtak egy D0+X58 Extreme konfigot, és semmivel sem teljesített rosszabbul, mint a többi. Asszem 210bclk-t állítottak be neki kapásból, és simán indult. De majd jön, és megmondja ő.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Erdei88 #13238 üzenetére
Biztos jól raktad össze? Havernál is volt olyan, hogy bekötöttem a bekapcsgombot, ahogy kell, és nem indult. Elindítottam csavarhúzóval, kikapcs, visszadug és már indult...
Sárpac: A C1E és az EIST tudtommal a szorzót és a feszt veszik le idle-ben, semmi közük nincs a loadhoz. Vagy tévedek? -
CHIPman
nagyúr
Üdv.
A C0-s 920-ak átlagban mennyivel mennek kevesebbet, azonos feszen, mint a D0-s társaik? Találtam vagyon olcsón C0-st(a D0-s bolti ár alatt 16k-val), és az már inkább beleférne a keretembe, mint a D0-s. -
CHIPman
nagyúr
A FutureLooks-nak, a motherboards.org-nak, és az xBitlabs-nek is ez a véleménye, tehát nem a TH "hibája" gondolom. xBiték 210blck-t szedtek ki belőle, és még egy külön plecsnit is adtak neki.
-
CHIPman
nagyúr
LOL, mit találtam.
[link]
Állítólag az ASRock lett a legjobb. -
CHIPman
nagyúr
OCZ3P1333LV3GK 3x1 1333 CL7 Platinum kitje van valakinek? Ha igen, hogy megy tuningban?
katt777: Akkor is jobban megéri vsz a P6T SE, mert rakhatok mellé még RAM-ot. Az UD3R-hez kell vennem átalakítót(még így is 2k-val olcsóbb), de csak 4 foglalata van. -
CHIPman
nagyúr
Valaki tudna egy tesztet mutatni arról, hogy i7 single, dual és triplechannel között mekkora különbség van?
-
CHIPman
nagyúr
válasz
sniper elite #11751 üzenetére
Gyenge. Sárpac ennél jóval alacsonyabb feszen 7.2GHz-et ért el!
(még mielőtt valaki hülyének nézne, tudom, hogy csak bug volt) -
CHIPman
nagyúr
válasz
Savanya #11712 üzenetére
Annyit megevett volna a Phenom is. Na meg nem is használok GTX260-at, marad egyelőre a jelenlegi. 1HDD-m van, hangkariból integráltat használok, a házam egy gagyi Codegen, az oldala mindig le van véve, szal csak 1 venti megy elöl a HDD-nek.
Zájec: a Gigával az a baj, hogy később nem tudom bővíteni, így jó lenne 3x2GB-ot venni bele, de arra most nincs keret.
Lacc88: Most nincs rá keret nekem sem, jó lenne az UD3R-t megvenni megbízható helyről, de ha azt veszem, akkor 3x2GB kell bele, ugyanis bővíteni nem tudom.
Savanya: Alapon volt a kari és a proci? -
CHIPman
nagyúr
Van valakinek tapasztalata a Hardverkerrel illetve az InterEvo-val? Szállítással szeretnék rendelni valamelyiktől, Interevonál annyi a P6T SE, mint az UD3R máshol. Elbírja a (delta beles, Peak 400W, rated 350W) tápom a jelenlegi konfigomat ezek kicserélése esetén?
i7 920
P6T SE vagy UD3R
3x2GB
A tápos topicban azt kaptam, hogy egy AMD 955-ös konfigot 2x2GB-tal simán elbírna. i7-et húznám is, 4GHz-et ki szeretnék hozni belőle(ha nem bírja a táp, akkor hagyom), de egy alulfesz 3GHz lenne az igazi. Tehát bírná hosszabb távon? -
CHIPman
nagyúr
válasz
Cyberpunk #11672 üzenetére
UD4P-t nem veszek, 3x1GB memóriával és UD3R-rel pont a keretben lennék. Inkább kérek kölcsön, veszek 3x2GB-ot és UD3R-t, mint 3x1GB-ot, és P6T SE-t. Tehát a P6T SE és az UD3R különbségei érdekelnének. Valamint, ha a P6T SE-nél olcsóbb többi lapról van tapasztalat, akkor azt is szívesen várom. Konkrétan az ASRock X58 Extreme érdekelne.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Cyberpunk #11658 üzenetére
Hogy hány fázisú a tápellátása?
Jó tudni, hogy képen is meg lehet nézni. Hogy is lehet?
A P6T SE 8+2, azt tudom. De a keretből már így is kifutottam, szal inkább csökkenteni kéne a kiadást, mint növelni, tehát a P6T SE bőven jó.
mod: az ASUS oldala valamiért most sz@r@xik nálam, de azt meg tudtam nézni, hogy a P6T SE 8+2-es. -
CHIPman
nagyúr
A boltokban most melyik UD3R van a 3 közül:
GA-EX58-UD3R (rev. 1.6), GA-EX58-UD3R (rev. 1.0), GA-EX58-UD3R-SLI (rev. 1.0)
?
Valamint tudom, hogy az UD4P 12+2+2 fázisú, de az UD3R-nél és a P6T SE-nél nincs odaírva. Valaki tud segíteni? -
-
CHIPman
nagyúr
Sziasztok. Régebben nézelődtem i7 után, de akkor nem volt annyi pénzem, mint amennyi kellett volna. Akkor 275 körül volt az Euro. Most is kb. ott van, de a legolcsóbb Giga lap is drágult vagy 10k-t, a 920 is több, és még RAM is kéne. Ez miért van, hogy ennyire felmentek az árak?
-
CHIPman
nagyúr
Hogy legyen ON is:
Szerintetek, ha megjelenik az új i5 és az i7, akkor csökkenhet a mostani 920 ára? Vagy egy az egyben eltűnik a piacról? -
CHIPman
nagyúr
válasz
sniper elite #8936 üzenetére
Én tudok, valami béka(
) most vett 975+12GB-os gépet.
-
CHIPman
nagyúr
Ha nem használok ilyen drasztikus feszeket(1.3Vcore felett), és ekkora húzott videokarit(csak egy HD4830 640-est 700/1060-on), akkor elég lehet a 400W-os Delta beles ASUS-om? Lehet, hogy még a konfigra sem jön össze a pénz, de tápra már biztos nem.
Egy 3.8GHz épeszű feszen elég lenne. -
CHIPman
nagyúr
válasz
Sheltem77 #8288 üzenetére
1DB modult nem sűrűn árulnak DDR3-ból, vagy ha igen, akkor az nem hűtőbordás tuningram(kivéve talán a Kingmaxok). A dualchannel kitek megint nem jók i7-hez, mert a legtöbbjük alapfesze magasabb, mint 1.65V. Így érdemesebb 3 modult venni egyszerre, lehet, hogy még jobban is kijössz.
Amúgy AirBooms-nak pont most van gondja egy dualchannel kittel. -
CHIPman
nagyúr
Gondolom ezt poénból írtad, a különbséget n-nel kell írni
Amúgy köszi, mindjárt átnézem.
Egyébként, ha az UD3R-be(vagy akár másik lapba, mindegy) 4db modult rakok, akkor az összes single-channelben fog menni? És ha a 6 foglalatba a 2 színbe 2-2 modult rakok, akkor változik a sávszél az 1 modulhoz képest? -
CHIPman
nagyúr
Van valakinek MSI X58M lapja? Ahogy nézem, csak kicsivel drágább, mint az UD3R, viszon jóval olcsóbb, mint az UD4.
Mi a különbség a három között? -
CHIPman
nagyúr
válasz
sniper elite #5008 üzenetére
Nyilván az lesz a következő. Úgy tervezem, hogy most csak 1x2GB memót veszek bele(vagy vegyek inkább 3x1-et?
), és úgy használom, a W7 meg az XP úgysem eszik annyit.
És akkor utána, ha összegyűlik a pénz tápra, akkor azt, majd RAM-ot. De lehet, hogy megvárom a nyár végét, és akkor mindezeket egyszerre...
Amúgy én is ugranék egyet a platformok felett, mint BR4D, neki is Dualcore E2000 volt előtte ha jól emlékszem.
BR4D:A +12 1.47V-ja a legjobb
-
CHIPman
nagyúr
válasz
sniper elite #5005 üzenetére
Nem lehet mindenki olyan gazdag, hogy még azt is megveszi, amit nem kell...
-
CHIPman
nagyúr
Sziasztok. Hamarosan egy 920+UD4P+3x2GB Kingmax 1333 vásárlása lesz aktuális(de még nem biztos, hogy emellett döntök). Elég szűkös a keret, így új tápra nincs igazán pénzem, ezért kérdezném, hogy a jelenlegi cuccaim mellé(csak procit+ramot+deszkát cserélném) elég lenne egyelőre a jelenlegi 400-as tápom, vagy mindenképp kell újat vennem?
Ha kell, akkor mekkorát vegyek, ami elbír még egy 4830-at? -
CHIPman
nagyúr
Ezúton kérdezném meg SzlobiG-t, hogy a RAMok, amiket használ(Kingmax), azok direkt trichannelesek, vagy egyenként vásárolt, hűtőborda nélküli darabok, valamint, hogy mennyi az alapfeszük(az órajel gondolom 1333)?
Silicon Power 2GB-os 1066MHzes DDR3-akról tud valaki valami jót mondani? Ismeri valaki? -
CHIPman
nagyúr
Sziasztok.
[link] Ez milyen proci akar lenni? i7 965 EE?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Core i5-10400F + gyári cooler eladó
- Intel Xeon E5-2600 v3 processzorok - E5-2603v3,2650v3,E5-2658Av3,E5-2660v3,E5-2680v3,E5-2690v3
- Intel Xeon E3-1220v6 4 mag / 4 szál 3.0GHz+ processzor, ajándék GD900
- Intel Core i7-9700 - i7-8700 - i3-8300 - i3-8300T - Gold G5600 / garancia / számla / több db
- i9-14900K + PHANTOM GAMING ASRock Z790 Riptide WiFi
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest