- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szörnyű dolognak nevezte a CHIPS-törvényt az USA elnöke
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen processzort vegyek?
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
válasz
pendre54 #20959 üzenetére
Nekünk sárgás bevilágítás nincs rajta. Nem adja vissza a kép jól, mert a mobillal készített képet a sötét miatt erősen fel is erősíti a kamera, szóval nem ennyire erős a valóságban a dolog. Akkor ez ezek szerint normál kategóriának mondható? Várható, hogy ez rosszabbodik később, vagy javul esetleg?
-
ZooLLeR
tag
válasz
pendre54 #20706 üzenetére
Üdv!
Nekem egy DELL P2210-es csinálja ugyanezt.
Annyi a különbség, hogy az enyén csak alul-felül keretezik, de folyamatosan. Nem tűnik el.Igaz, az enyém egy két majdnem azonos típusból összerakott monitor (kijelző+ a többi). Vastagabb volt a belekerült üveg, mint ami volt eredetileg, illetve a háttérvilágítással is mókolni kellett hogy beférjen.
Szerintem ez utóbbi okozhatja a problémát. A szélén nem világítja meg rendesen a panelt.Elképzelhetőnek tartom hogy a te monitorod esetén is némi háttérvilágítás probléma van. Viszont ez igencsak furcsa lenne, mivel nincs egy éves a cucc.
Egy gariztatást megérhet.
-
mezis
félisten
válasz
pendre54 #20706 üzenetére
Üdv.!
- Ha a Win hátterét kicseréled a tesztképek R, G, B vagy szürke valamelyikére (natív felbontásban), akkor is van az a "keret" ? (Ha másképp nem sikerül ilyen képhez hozzájutnod, akkor Win10-ben lemented vágólapra a Shift/Win/S-el. Kevert színnel jelentkezne csak a hiba, de szürkén nem látszik ?)
- Szintén még nem bemelegedett monitorral végezted az eizo monitor tesztjét ?
-
szeva000
addikt
válasz
pendre54 #14918 üzenetére
Hááát az én NEC PA271W-m emellett 10csillagos
Itt valami gubanc van szerintem.Igaz én kalibráltam az enyém,de még így is uniformity beállítás kettőn és csak a bal alsó sarokban mértem minimálisan kisebb fényerőt,ami gyakorlatilag nem is látható.Mérve igaz csak.
Most épp a pivot funkciót használnám DP-on,de nem akar elfordulni a kép...asszem mindjárt jövök én is,hátha valaki tud segíteni.
-
El Kebir
őstag
válasz
pendre54 #11678 üzenetére
A másik témában, ahol már kérdezted ezt, írták, hogy ne nyúlj hozzá, mert szemre, a színeken szinte biztos, csak rontani tudsz rajta. (azért nem mondták meg hogyan, hogy ne tudj kitolni magaddal, de ezen segíthetek
)
Használnod kellene, nem elállítgatni...
(ha egyéni színbeállítást akarsz, akkor az egyéni színbeállítás preset módot kell kiválasztani...
...vagy a vga kártya vezérlőprogramjában is elállítgathatod a színeket...
...esetleg még ott a monitor szervíz menü is, ha alaposan tönkre akarod vágni)
-
fero02
nagyúr
válasz
pendre54 #11301 üzenetére
Jól érezted! A por a monitorban is kiválóan érzi magát. A készülék roncsolás nélküli megbontásához rutin és gyakorta célszerszám is kell. A teljes portalanításhoz viszont fullosan szét kell szedni, mert takaró lemezek, műanyag burkolatok miatt nem lehet "kívülről" rendesen kitakarítani. Ha meg már meg van bontva, akkor érdemes átnézetni a tápot is, hogy milyen állapotban van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TP-LINK routerek
- Renault, Dacia topik
- OLED TV topic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megtollasodik középkategória
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest