Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ISZOLE
senior tag
válasz General Salee #91 üzenetére
A következő fejlemények okkurálódtak.
1. Kipróbáltam másik USB portban, a hiba ugyanaz.
2. Írtam a Saitek supportjának, igen gyorsan válaszoltak, nyilván ilyet még nem láttak mert az a javaslat, hogy cseréltessem ki.
Egyébiránt jelenleg már én is valami szoftveres genyára gondolok, mint kiderült amíg szabin voltam a kölkök fölraktak valami új játékot (talán GTA n+1) meg egy alcoholt hozzá. Ebben az új csodában billentyűről játszanak, a beállítások szerint le van tiltva a joy, mégis időnként bezavar. Néha ki is húzzák mert ''akkor jól megy''. A kérdés ezek után hogy tudnám ezt kideríteni?Semmi papagája hogy kalibabráljuk az oszcilloszpókkal!
-
ISZOLE
senior tag
válasz General Salee #89 üzenetére
A másik portot megpróbálom, USB drájverem nincs , az XP tudja.
Az a baj, hogy nehéz tesztelni. Ha nem nyúlok hozzá egy óra múlva is jó, ha repülök 10 percet elromlik. Szimulátor nélkül meg még nem próbáltam ilyen sokáig tekergetni.Semmi papagája hogy kalibabráljuk az oszcilloszpókkal!
-
ISZOLE
senior tag
Senki?
Semmi papagája hogy kalibabráljuk az oszcilloszpókkal!
-
ISZOLE
senior tag
válasz General Salee #85 üzenetére
Telepítéskor direkt megkérdezi, hogy csak a drájver kell vagy az SST is, tehát nem az SST teszi föl a drájvert.
-
ISZOLE
senior tag
válasz General Salee #82 üzenetére
Az SST eredetileg fönnt volt de nem használtam semmire, azt a három gombot az IL2-ben beállítottam, amikor újratelepítettem a frissen leszedett meghajtót az SST-t vissza se raktam. Biztos bennem van a hiba de nem igazán jöttem rá mire is kellene.
(Bájdövéj szerintem a csoda X45-ön baromi rossz helyen vannak a tűzgombok pedig ha valami akkor a lövöldözés gyakran kell.)
[Szerkesztve]Semmi papagája hogy kalibabráljuk az oszcilloszpókkal!
-
ISZOLE
senior tag
válasz General Salee #80 üzenetére
Az én EVO-m is nagyon pontos volt, meg eddig a kalibrációval se volt probléma. De azóta eltelt 2-3 hónap....
-
ISZOLE
senior tag
Sajnos elem nincs benne, ez sima drótos.
A szarakszik azt jelenti, hogy a gép bekapcsolásakor kalibrálom, minden OK. Megyek két kört az IL2-ben (kb. tíz perc) és már hiába húzom hátra a botot nem éri el a maximális értéket. A többi irány jó. Többször kalibabrálni meg nem lehet csak ha kihúzom.Semmi papagája hogy kalibabráljuk az oszcilloszpókkal!
-
ISZOLE
senior tag
Kicsit fölhozom ezt a topikot.
A Cyborg Evo-m autokalibrációja szarakszik. Van valaki aki megoldott már hasonló problémát?Semmi papagája hogy kalibabráljuk az oszcilloszpókkal!
-
ISZOLE
senior tag
Az EVO ergonómiájáról csak annyit, hogy eleve kétkezesnek tervezték de egy ember vagy jobbkezes vagy bal tehát a talp másik oldalán levő gombokat gyakorlatilag soha nem tudja használni. A kéztámasz ugyan állítható de ha a HAT kapcsolót éred el kényelmesen akkor az alatta levő három tűzgombot csak a hüvelykujjad tövével fogod nyomkodni és fordítva. A kéztámasz előre egyáltalán nem nyúlik át. A bot átmérője is kicsi, nem tölti ki az ember kezét, pedig a vad manőverezés közben azért szorítani szoktam ami így kicsit kényelmetlen. Csak hát ugye ami benne van az meg nagyon király, szóval meg kell szokni a többit.
(A Logitech sehova se állítható viszont mindezek a hibák mégsincsenek rajta. Bele kéne szerelni az EVO belsejét.)
Mást még nem használtam.Semmi papagája hogy kalibabráljuk az oszcilloszpókkal!
-
ISZOLE
senior tag
Logitechet semmiképpen ne vegyél, a kialakítása valóban jó de szörnyen pontatlan és hamar megadják magukat a kis pici potmétrek amik benne vannak. Nekem úgy félév után kezdett el szarakodni és miután meguntam az állandó kalibrálgatást meg szenvedést szétszedtem hátha lehet segíteni rajta. Bármivel próbálkoztam csak rosszabb lett. Összeraktam és gariban visszavittem. Most egy Cyborg Evot használok helyette. Ergonómiailag egy fos a másikhoz képest de baromi pontos. A Saitek orosz szájtján találsz rengeteg képet a szétszedett joyokról, azokon látszik milyen poti van bennük. A Cyborgban ugyanaz mint a legdrágább cuccban, normálisabban néznek ki mint a Logitech vackai, remélem sokkal tovább is fognak tartani.
Én egyébként az IL2 FB-höz használom.Semmi papagája hogy kalibabráljuk az oszcilloszpókkal!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest