Hirdetés
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephisto5
csendes tag
üdv, nem találtam jobb topikot, légyszi irányítsatok át, ha van.
Második gyermekünket júniusra várjuk, első után járó GYED júliusban jár le (tehát ő 2019 júliusban született).
Határozott idejű teljes munkaidős szerződésem volt a munkáltatómmal, ami 2019 augusztusában járt le, így passzív jogviszony alapján kaptam rajtuk keresztül CSED-et, jelenleg GYED-et.
2018 szeptembere óta egy félállásom is van egy másik munkáltatónál, onnan nem jött támogatás a 365 nap hiánya miatt (utoljára innen fizetést 2019 májusában kaptam, azóta 0 Ft a munkabérem), viszont jelenleg itt van aktív biztosítási jogviszonyom (illetve egy második félállásom is van 2019 szeptembere óta, de az is 0 Ft-os bérrel).A kérdés, hogy így jogosult vagyok-e CSED-re a második gyermek után? Erre vonatkozik a minimálbér kétszeresének harmincadrészével való számítás?
Új hozzászólás Aktív témák
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Fedezd fel az erőt: GIGABYTE B450 AORUS ELITE v2! Kèszletről azonnal vihető!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest