Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz Atomgeszi #26331 üzenetére
sz*ravő hozzáállás... ennyi "kifizettél sokat, nem veszel minden hónapban új gépet: te már meg vagy fejve, húzz a 'csába"
...nekem most volt egy gyors termékcserés ügyem: ugyanonnan vesszük fiunk lábbelijeit már 6-7 éve, eddig minőségi probléma semmivel nem volt, de most levált az egyik óvodában használt szandáljának a talpa félig... de csak a jobbosé, a balos tökéletes... rendeltünk múlt héten újat, megjött, óvodából elhoztam a hibásat, fotóztam és írtam a webshopnak, hogy "ilyen problémánk van 4 hónapja vásárolt lábbelivel, erre van-e jótállás?" ...1-2 órán belül kaptam választ, hogy a gyártónak továbbították a képet és cserét ajánl ...mivel ugyanonnan vettünk új szandált, kértem inkább egy vízálló téli csizmát: 2 órája jött a gls futár, elvitte a régit/hibásat, 2000-et fizettem (ami a szandál-csizma árkülönbözete), adta az újat... ...így is hozzá lehet állni... mondjuk cipőnél kiemelten fontos a normális hozzáállás, mert időszakosan újat vesz az ember...
ui: írtam már szerintem a sztorit, de (100ezres) fürdőbútorral meg úgy jártunk, hogy kiégett a ledes süllyesztett világítás és a forgalmazót megkerülve (spórolni akartam időt) a gyártóval vettem fel a kapcsolatot, hogy vennék tőlük ilyet... kérdés nélkül postáztak egyet ...1-2 év múlva megint kiégett egy, újra írtam, akkor kettőt postáztak megint ingyen ...ez az igazi support
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- G96 Max, Android 13, 8K TV Box, 4Gb, 128 Gb. 13 000
- HP Compaq Presario, gyári PC. Hibátlan, szép állapotú.
- RETRO CPU! Az utolsó Pentium 4! Cedar Mill P4 661 3.60 GHz 2M/800 eladó!
- Új diplomatatáska, aktatáska a 90-es évekből eredeti állapotban
- iPad 10.gen Wifi, 64GB, ezüst makulátlan, Mint az új, Gar: 2027.01.04. fólia, 3 féle tok.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest