Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Használt VGA / videókártya ajánló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hamarosan debütál az MSI elegáns, Project Zero szériás alaplapja
- Androidos tablet topic
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
válasz
Magnum_ #23088 üzenetére
Bocsánat akiket megsértettem, és nem illik rájuk ez a leírás, megkövetem őket!
Viszont ha vannak itt páran, akikre ez tényleg nem igaz, elteszem a névjegyüket későbbre."Az ügyvédek pontosan látják, hogy milyen mély zsebben nyúlkálnak, mindig tűpontosan belövik a szintet, és a lehető legmélyebbre nyúlnak be."
Erről a mondatról mi a véleményed? Nekem sajnos ez a tapasztalatom családilag (rokon ajánlotta), és személyesen is (gimnáziumi barátom apja ügyvéd volt, egyszer-kétszer hallottam dolgokat).
Rengeteg szenzitív információjuk van rólad, mint ügyfélről és nyilván akkor fordulsz fontos dologgal ügyvédhez, amikor nagy baj van, és ezzel a helyzettel sokszor visszaélnek.
Az más dolog, hogy egy lakás adás-vételhez, ügyvédi felszólításhoz, vagy apró cseprő dolgokhoz kellenek, az nem zavar. Leveszik a sápjukat, azt megértem.De pl ha van egy problémád, és ügyvédhez fordulsz, akkor legtöbbször azt fogja mondani, hogy vidd perre az ügyet, hiszen neki akkor van haszna, akkor fizetik. Akkor nemcsak egy 20+ ezer ft-os ügyvédi tanácsadási díjat kap, hanem idővel jóval többet.
Nyilván, ha cégként alkalmazok ügyvédet az más, mert akkor folyamatosan kap tőlem munkát, van egy állandó jogviszonyom vele (pl a becsületesneppernek is van saját ügyvédje, de nyilván azért is jó a viszony, mert sokat dolgoznak együtt, ellátja munkával)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- További aktív témák...
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ryzen 7 CPU-k
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest