- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS notebook topic
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
válasz molnarpeter #3709 üzenetére
Alkohol-al úgy néz ki, hogy sikerült megoldani. Felüliről a kis rácson adtam neki féktisztítóval majd alkohollal. Alá tudtam játszani félbe hajtva két WC papírt. Utána egy pár tisztítás, pár próba, először a lap eleje kezdett jó lenni, de egyre ritkább és halványabb volt, aztán idővel egész jó lett. Még nem tökéletes, betűkre jó, fekete-fehér képen még kicsit csíkos, de alakul.
Az mennyire gáz, hogy azt mondja, hogy hamis a patron (totál gyári HP egyébként, a tinta hamis csak), meg 2-re, hogy kifogyott és ?-el írja a kijelzőn, de simán nyomtat belőlük. Ez a típus ilyen, nem fog letiltani, ha mindig töltögetem? Vagy csak idő kérdése, és előbb utóbb nem fog nyomtatni belőle, hiába van benne bőven?
-
válasz molnarpeter #3688 üzenetére
Itt nem tölteni kell, azt tudok én is. (tartályos) [kép]
Eleve a fejet/patront kellene tölteni (nem fecskendős töltéssel) pl. full resettel.
Már olyan régen csináltam ilyen fajta nyomtató resetelést, hogy nem tudom hogyan is kell.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
veterán
válasz molnarpeter #3680 üzenetére
Itt arra gondolsz, hogy pl win 7 módban futtattam? Igen..
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
AstraCDX
senior tag
válasz molnarpeter #3669 üzenetére
Gondolom akkor rommá kell szedni az egészet, mert ott benn azt a mosás nem lehet elvégezni .
Vagy esetleg van valami egyszerű módja, hogy kivegyem a nyomtatófejet ?
Köszönöm !
Üdv.
Astra
-
Blac1
aktív tag
válasz molnarpeter #3642 üzenetére
Köszönöm
-
razorka777
veterán
válasz molnarpeter #3638 üzenetére
Most hogy írod, emlékszem amikor már nem volt fekete, de valamennyi színes volt, akkor ilyen szürkésen nyomtatott, de feketén már nem tudott.
Nem értek hozzá, de gyári patront lehet után tölteni?
Szerintem az lesz, hogy azt a pár papírt inkább elviszem kinyomtatni, anyagilag is jobban járok.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
razorka777
veterán
válasz molnarpeter #3636 üzenetére
Nem szoktam külföldről rendelni, de azért megnéztem ott sem olcsóbb.
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
mexel
veterán
válasz molnarpeter #3600 üzenetére
Kellett, mert sokan szívtak vele elvileg, remélem valóban jó lesz. Tezstelem még mert sok gép lesz itt úgyis és kipróbálom a legegyszerűbb módot, ha meglesz leírom
-
mexel
veterán
válasz molnarpeter #3598 üzenetére
Úgy tűnik megvan a megoldás.
A KB5014666 frissítés miatt nem megy fel, mert elrejti az usb eszközt. ( valóban nem látszik ha manuálisan telepítem)
Igaz éppen ezt a frissítést nem találtam, de letöröltem kettőt az utolsók közül és utánaazonnal települt.
Normál esetben a virtuális usb porton telepíti a driver a nyomit és scannert, de a frissítés után nem látszik eza port, így a telepítő nem találja a nyomtatót.Ez a frissítés valamikor 2022 ősszel volt azt hiszem
Sőt elvileg az is segíthet, bárnem próbáltam, mert már nem tudom a frissítéseket visszatenni,
hogy be kell lépni a nyomtató tulajdonságaiba, és visszaállítani a nyomtatóportot a megfelelő usb virtuális portra, a nyomtató újra működik.[ Szerkesztve ]
-
abdulka1
őstag
válasz molnarpeter #3580 üzenetére
Fekete patronnal nyomtat, akkor is ha nincs mellette másik, csak a nyomtató segédben be kellett állítani. Villog a patron hiba, de nyomtat feketét.
Még keresem a beszáradt patront.Nem az számít, hogy veszítesz vagy győzöl, az számít hogy ÉN veszítek-e vagy győzök.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz molnarpeter #3579 üzenetére
Na megvan, egy patron is üzemmódban csak színessel kihagyta a nyomtató az “l” betűket és hasonló formájú írásjeleket csak feketével passz.
-
abdulka1
őstag
válasz molnarpeter #3577 üzenetére
Hogy én mekkora láma vagyok! Beszáradt gyári nekem is van itthon a lomok között, csak elő kell kotorni.
Az eszembe se jutott hogy nem kell működni a patronnak, csak az elektronikát ismerje fel a nyomtató, a fekete meg nem gond, van 2 új gyári.
Köszönöm az ötletet!Nem az számít, hogy veszítesz vagy győzöl, az számít hogy ÉN veszítek-e vagy győzök.
-
abdulka1
őstag
válasz molnarpeter #3575 üzenetére
Nem láttam eltérést a villogások között, akármelyik patront tettem be vagy vettem ki, a szoftvere meg a flash player hiánya miatt, már nem is fut win10 alatt, csak a driver ment fel.
A tisztítás után nekem is működött, de holnap megint szétszedem, és alaposabban megnézem az elektronikát, adok még neki egy kis kontakt tisztítót.
Én is vennék gyári patront, csak az ára miatt, először ki kellene próbálni hogy egy tuti működő patronnal mit produkál, de sajnos eddig nem találtam a környéken.Nem az számít, hogy veszítesz vagy győzöl, az számít hogy ÉN veszítek-e vagy győzök.
-
sicc_innen
tag
-
sz.j
nagyúr
válasz molnarpeter #3367 üzenetére
"Pár alternatíva:
-HP Smart: [link]
-HP Scan and Capture: [link]
-HP Scan Extended: [link]
A nyomtatás és a gombbal indított scannelés továbbra is működik nekem ezek nélkül is ..."Szia!
Nekem HP F2480-as nyomtatóm van aminek ilyen a kezelőfelülete.
Ezen a gépen a fenti programok nélkül hogy lehet szkennelni?Előre is köszi a segítséget
[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
gyáliSanyi
őstag
válasz molnarpeter #3465 üzenetére
Igen. Már a lapadagolása se a régi. A 220-as adaptere is behalt.
Újat szeretnék egyszóval.
Live poor, die rich.
-
Thrawnad
senior tag
válasz molnarpeter #3456 üzenetére
Hasonló cipőben vagyok a Desigjet 230 nyomtatómmal. Sajna hiába települ virtuális gép alatt a driver, de az LPT portot nem tudom átirányítani hogy menjen a virtuális gépen.
Ezért egy kis régi PC Win7-el megy ha kell nyomtatniThrawnad
Hardver hibára ritkán van jó szoftver...
-
Remekelek28
őstag
válasz molnarpeter #3429 üzenetére
lézeresből melyik az ajánlott,ami színes és amibe nem drága a patron.. Illetve itt gondolom nem tud beleszáradni,mint a tintasugarasnál.. Tényleg évente kb 10x nyomtatnék 4-5 oldalt. De valamilyet mégis szeretnék.
-
Mardel
őstag
válasz molnarpeter #3416 üzenetére
Köszi!
Scannelni szerettem volna.
Találtam egy külföldi hp fórumot, ott a microsoft marketes hp appal működött win10en.
Igaz a régiben több beállítási lehetőség volt.Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
szgabi56
friss újonc
válasz molnarpeter #3410 üzenetére
Köszi, csak egy kicsit messze van.
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz molnarpeter #3392 üzenetére
Vagy kábel és webes felületen megpróbálni konfigurálni.
A pirosat kell elvágni.
-
vzozo
senior tag
válasz molnarpeter #3388 üzenetére
A WPS egy akkora security hole, hogy épeszű ember lassan már egy évtizede letiltva tartja.
Egyelőre létrehoztam egy második AP-t a routerben (openwrt rulez), valószínűleg ez lesz a megoldás. Aztán ha lesz több időm, akkor külön VLAN-ba megy a printer és csak a tényleg szükséges portokat engedem át a tűzfalon.
-
sz.j
nagyúr
válasz molnarpeter #3384 üzenetére
A dátum visszaállítását követően aktiválódott a nyomtató és a HP Szolgáltatóközponton keresztül hibátlanul működik, viszont a HP Smart-al nem.
Köszi az infót[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
Akosman
aktív tag
válasz molnarpeter #3379 üzenetére
Köszönöm! Ezzel az alkalmazással sikerült újra használni a scanner részt.
-
sz.j
nagyúr
válasz molnarpeter #3380 üzenetére
"Működni működik a szerkezet tovább így is."
Sajnos nálam nem működik ..., hiába telepítettem újra a nyomtatót az inaktív.
Ha a javasolt HP Smart-al próbálkozom az sem találja a nyomtatót, így se nyomtatni se szkennelni nem tudok .....Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
FöldiM
csendes tag
válasz molnarpeter #3367 üzenetére
Nagyon köszi!
Akkor így fogom használni. Sajnálom, mert az eredetit szerettem használni.Puszi!
Móni
Aquila non captat muscas.
-
eastsider
nagyúr
válasz molnarpeter #3350 üzenetére
Most kezdte nemrég.
Ez lézer, és nem a képpel van baj, hanem a karaktereket nem bírja nyomtatni
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 10
- Napelem
- Sí, sielés
- Dynasty Warriors: Origins teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- További aktív témák...