Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabesz78
tag
Én vagy patikai alkohollal, vagy protegummal, végső esetben Multifoam tisztítóhabbal szoktam csinálni. A protegum a legjobb, de azért szerintem ne vegyél 5 litert azért, hogy a pickup rollert megtisztítsd
Azt hogy a hármas tálcából hogy kell kivenni a pickup rollert? Passz, most így nincs előttem a dolog. A kettesből két oldalt a tengely végén lévő fehér pöcköket el kell fordítani, kihúzni. A hajtással ellenkező oldalon lévőt kivenni, majd az egészet ugyanabba az irányba eltolni, és kijön.
Egy kis segítség: http://www.youtube.com/watch?v=7p6EHn3KWc0Ha viszont nincs ép felület rajta akkor érdemes cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest