- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-book olvasók
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kína-exkluzív Arrow Lake-S processzorral gyarapodott az Intel portfóliója
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel92
tag
Sziasztok!
B&O Beoplay H2-ről mit tudtok mondani? Most láttam leértékelve 40ezer forintra, szerintetek megéri az árát? Átlagfelhasználó vagyok, utcai/utazás közbeni zenehallgatásra szánnám, de persze fontos a minőség is. Nagyjából ennyi a max, amit szánnék egy fejhallgatóra.
(Egy Sennheiser Urbaniteról váltanék erre, mivel sajnos ellopták.)
[ Szerkesztve ]
Asrock B450 Pro4, AMD Ryzen 7 2700 @3.2GHz, Sapphire Radeon RX 5700 XT Pulse 8GB, Chieftec 600W
-
daneel92
tag
Sziasztok!
Fejhallgatóvásárlás előtt állok, és szeretném kikérni a véleményeteket. Ami fontos szempont:
-mindenképp Sony legyen
-főként utcán használnám, munkába menet, tömegközlekedési eszközön
-max 25ezerig tudnék elmenni árban
-nem árt, ha van benne mikrofon és iPhone telóhoz hangerőszabályzó
-on-ear típusra gondoltam.Előre is köszi a segítséget!
Asrock B450 Pro4, AMD Ryzen 7 2700 @3.2GHz, Sapphire Radeon RX 5700 XT Pulse 8GB, Chieftec 600W
-
daneel92
tag
hali!
megéri lecserélni a jelenlegi sennheiser hd485ömet egy shure srh440re? mekkora lenne a minőségbeli ugrás? miben jobb a 440es,mint a hd485?Asrock B450 Pro4, AMD Ryzen 7 2700 @3.2GHz, Sapphire Radeon RX 5700 XT Pulse 8GB, Chieftec 600W
-
daneel92
tag
sziasztok!
shure srh440 jó választás mindennapi használatra? (filmnzésé,zenehallgatás,játék, utcai használat). olvasgattam róla teszteket, elég jókat írnak rólaAsrock B450 Pro4, AMD Ryzen 7 2700 @3.2GHz, Sapphire Radeon RX 5700 XT Pulse 8GB, Chieftec 600W
-
daneel92
tag
sziasztok! sennheiser px360ről mi a véleményetek? igazából mindenfélére használnám,filmnézéstől kezdve játékon át egészen telefonra kötve utcán viselve. ha erre szerintetek nem felel meg,mit ajánlotok helyette? olyan 50ig tudnék elmenni
-
daneel92
tag
Sziasztok!
Vezetéknélküli fejhallgatót szeretnék vásárolni (vezetékes nem érdekel, tudom, hogy általában jobb a hangzásuk ugyanabban az árban, mint a wireless testvéreinek, de nem vagyok audiofil) amit PS4hez és PC-hez használnám elsősorban játékra, és maximum 30ezret tudnék rászánni. Fontos, hogy kényelmes legyen, 5.1es vagy 7.1es hangzású, mikrofon viszont nem szükséges hozzá. Néztem pár Turtle Beachet, ami megfelelne, de persze más márkára is vevő vagyok. Előre is köszi a válaszokat!Asrock B450 Pro4, AMD Ryzen 7 2700 @3.2GHz, Sapphire Radeon RX 5700 XT Pulse 8GB, Chieftec 600W
-
daneel92
tag
sziasztok!
tudnátok segíteni, mi baj lehet a sennheiser hd 485ös fejhallgatómmal? bármit hallgatok rajta, olyan, mintha csak félig lenne bedugva, háttérzajok hallatszódnak csak, stb. ez egyik pillanatról a másikra történt. néztem a vezetéket, a jack dugót is, de nem látok rajta semmi külsérelmi nyomot (mondjuk nem is értek hozzá,bevallom). mi lehet a gond? ha cserélni kell benne valamit, a jack dugót mondjuk, akkor helyette tudnátok ajánlani hasonló vagy jobb minőségű VEZETÉKNÉLKÜLI fejest? lehetőleg olyat, amin van külön hangerőszabályzó, mert ezen idegesített, és persze a kényelem is fontos tényező. előre is köszi a választ!Asrock B450 Pro4, AMD Ryzen 7 2700 @3.2GHz, Sapphire Radeon RX 5700 XT Pulse 8GB, Chieftec 600W
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Ford topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Milyen routert?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest