- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Chosen #42814 üzenetére
Annyival kiegészíteném, hogy én tényleg kíváncsi vagyok mi történik, mert a mérések azt támasztják alá, hogy a dinamikatartomány csökken APS-C crop-ban, de a gyakorlati tapasztalatom alapján tényleg nem ez történik.
Pl van egy 5D II képem, amin cropolok kb APS-C méretre. Romlott az SNR (signal-to-noise ratio) persze, több zaj lesz adott méretre nagyítva. De a legvilágosabb és legsötétebb pontok, azaz a dinamikatartomány nem mozdult sehová. Tehát vagy független a kettő egymástól, vagy valami a levezetésemben nem stimmel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos cigaretta 🔞
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged