- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Notebook hibák
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PNP
őstag
Legalább 3-4 fajta akku van még, ami tudja amit az Eneloop, csak olcsóbb.
-
BLOODSHOT
senior tag
Köszönöm!
Még 1 kérdés. UV szűrő kéne a 24-70-emre. Maradjak a B&W-nél vagy elég egy Sigma EX DC Multicoated is?
PNP: PL?
[ Szerkesztve ]
Vennék: Régi deszkás polókat, pulcsikat: Hook Ups, Flip, Birdhouse, Alien Workshop, Blind, World Industries.
-
máyköl
veterán
válasz Szten Márs #1961 üzenetére
Nem.
Van egy kis problémám! Nem működik a 20D, fogalmam sincs mi baja lehet... Tehát: Teljesen feltöltöm az akku, a kis led, folyamatosan ég narancssárgán, vagyis elvileg csurig fel van töltve, egy fél napot töltöttem. Berakom a gépbe, működik minden, 1-2 képet teljesen okésan meg tudok csinálni. De utána bárhogy próbálom megcsinálni a képet, nem megy. Fókuszálok, fókuszál is... De mikor teljesen lenyomom az exponálógombot, nem készíti el a képet, hanem a státuszkijelzőn villog az akkujelző (a gép szerint le van merülve az akku). Kiveszem az akku-t, 10mp.-ig töltöm, folyamatosan ég a led.... és az egész kezdődik elölről? Mi lehet a gond? Pls segítsetek!
[ Szerkesztve ]
-
*Ropi*
félisten
Sz@r az akku, próbáld ki egy másikkal!
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
*Ropi*
félisten
válasz Sir Riccio #1964 üzenetére
Gyári az a töltő? Mert a gyáriaknak csak piros fényét láttam idáig, nekem is 3 van...
-
PPeter
addikt
Egyértelműen akkuproblémára utaló jelek. Nekem vannak jól mükődő 511-es akkuim, amik tuti jók, a 40D-mmel használom őket - ha gondolod összefuthatunk a városban (BP) valamikor, és kipróbálhatjuk, hogy jó akksival megy-e a géped.
PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!
-
*Ropi*
félisten
válasz Sir Riccio #1970 üzenetére
Igen ám, csakhogy neki nem olyan sem az akkuja, sem a töltője...
-
*Ropi*
félisten
-
máyköl
veterán
Sziasztok! Köszönöm mindenkinek a választ, úgy néz ki veszek egy másik akkut. (érdekes, a napokban voltam a Camera Kft.-be, addig tökéletesen működött. Utána pedig kampec az akkunak )
-
Dtomi
őstag
Két dolgot rendeltem külföldről, egy minolta 7D-t amit az országba érése után elloptak. Egy mai jó gép árát buktam a tolmácson, a telefonszámlán, és a kiúton. A másik egy bg-e2 markolat volt, mikor kinyitottam a dobozát nem egészen az volt benne mint aminek kellett volna lennie. Ismét buktam vagy 30at persze paypal meg ilyesmi zéró, az ürge másnapra eltűnt mindenestül ebayről az x ezer pozitív eladásával együtt. Mint mondottam kétszer rendeltem... abból mikor előre fizettem 2x átbasztak lényegében. 3.x nem fognak.
"Megvan a saját véleményem - kemény vélemény -, de nem mindig értek vele egyet."
-
PNP
őstag
válasz yamahavale #1984 üzenetére
Ha már hirdetsz, írj árat is nyugodtan.
-
1010
őstag
neked tolmacs kell,es igy kezdtel neki?
mert a paypalnak ha elirod mi tortent,
es ez kb az esetek 99%annyi hogy, nem jott meg a csomag es mar x nap eltelt
akkor vissza adjak a penztmondjuk 7D eltunik az szep.....aziet nem is postaval adjak fel manapsag,hanem dpd vel.
amugy a magyar posta nagyon fos,csak meg kell nezni mien arcok vannak a csomagok korul es rogton viszed a dpd hezde most akkor nem is vetted igenybe a paypalt?
-
máyköl
veterán
válasz Szten Márs #1989 üzenetére
Hétfőn már elvileg megveszem az akkut, ezért holnap nemigazáb találkoznék valakivel, csak most láttam meg, hogy tulajdonképpen töltés nélkül, ha csak spontán visszarakom az akkut, akkor ugyanúgy csinálja a képeket. Nagyon remélem nem szervíz, mert elfogyott a pénzem!
-
Dtomi
őstag
Bocs, hogy nem tudom az olyan szakszavakat amiket a rendőrség használ. Igen tolmács kellett, mert nem hagyom magam másodszorra is átbaszni. Amúgy meg ebbe most jól beletrafáltál a DPD-sek csórták el azzal a másik mint egy 3-4 milliónyi cuccal együtt ami csak akkor volt rendőrségi ügy náluk, mint amikor én voltam! És az xy alezredes személyesen találkozott velem, mert már akkorára dagadt a szar a DPD körül. Ha annyira nagyon bízol bennük szívesen bescannelem neked a rendőrségi nyomozás papírjait. De biztos seggrevágod magad. Ezután még rendeltem egy stúdió vakut amit tudtom nélkül a DPD-vel adtak fel, a szomszéd srác hozta az értesítőt ami a HÁZFALRA volt ragasztva és csak azért hozta be ő is, mert tudta, hogy fotózok és kilóméteres betükkel volt ráírva a papírra, hogy STÚDIÓVAKU. Ezekután felívtam as DPD-s rácot a megadott számon és egy parkolóba, személyi meg minden apámfasza nélkül, átadta nekem a vakut, semmit nem kért! Akárki átvehette volna, az előre kifizetett cuccot. Mindemellett persze a vakucső amit alig bírtam utána visszatenni viéletlenül kirázkódott a vakuból cska azétrt nem tört el mert aki feladta becsomagolta "sziviába" +a beautydish is eldeformálódott. Ennyit a DPD-ről. Paypal meg le se szart, mivel az ürge már nem volt Ebay-tag +gondolom már vagy 100 rendőrségi ügye lehetett.
"Megvan a saját véleményem - kemény vélemény -, de nem mindig értek vele egyet."
-
BLOODSHOT
senior tag
DPD egy fos. Én speciel sima USPS-el küldetek mindent expressel. De ezek csak ruhák amiket az USA-ból veszek ismerősön keresztül.
Fotós cuccot sosem vennék így, pont emiatt amiért leírtad. Kicsit viccesnek találom továbbá hogy a suttyó postásgyerek meg úgy kezeli ezeket a csomagokat, amik többet érnek mint 1éves fizetése mint valami matchboxot.Más:
Ér közel 2x annyit a 16-35 II a 17-40-nél?
Lehetőleg az válaszoljon le akinek van vagy volt mind2.Vennék: Régi deszkás polókat, pulcsikat: Hook Ups, Flip, Birdhouse, Alien Workshop, Blind, World Industries.
-
johnjohn
addikt
válasz BLOODSHOT #1992 üzenetére
Nekem nem volt sajnos egyik sem, de mindkettőt próbálgatta, igaz csak 50 D-vel. A 17-40 nálam jobbnak bizonyult, a képszéleken mindenképpen,még 8-as rekeszen is !Nem tudom mekkora lehet a gyári szórás, bár nem lehet túl drasztikus. Kétszeres árat biztos nem érne meg szerintem. De ez csak az Én véleményem, kb. 30 képet lőttem velük, próbaképpen, főleg utcarészleteket, jó fényviszonyok között.
-
Dtomi
őstag
válasz BLOODSHOT #1992 üzenetére
Arról sajnos nem tehet, hogy ebben az országban annyi a keresete amenyi. Inkább a szellemi leépülés az aggasztó, hogy csak ilyeneket tudnak kifizetni... Egy részben azért felelős munkakörben.
-
1010
őstag
hat en ezzel nem veszodnek
penzkidobas tobelfelol is filmes geppel fotozni
jo minosegu film evekkel ezelott is tobbb ezer ft volt
meg elohivas se mindegy hol kered,sok helyen nagyon gany munkat csinalnaken bevinnem a soos fotoba es elcserelnem valamire amire szukseged lesz,alvany,
halszem,vaku......akarmi
biztos jo arat lehet ra alkudni,kulonleges forma.....vinnek az tuti[ Szerkesztve ]
-
BLOODSHOT
senior tag
Na minnyá holnap van és jön az 1D(s) Mark V! (Legalább is mindenki ezt szeretné (hinni).
[ Szerkesztve ]
Vennék: Régi deszkás polókat, pulcsikat: Hook Ups, Flip, Birdhouse, Alien Workshop, Blind, World Industries.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest