-
PROHARDVER!
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robi222
senior tag
Szerintetek egy sportcsarnokban szembe tűző fénynél a 55- 1.8 vagy a 18-55 obi kellene?10 perc és már indulok oda hátha tudja valaki.És valószínűleg ott rossz lesz a fény de kis ablakokból sütni fog a nap és vakítani fog .Vakut nem használhatok.
-
Zozzer888
addikt
válasz Languageless #17106 üzenetére
Én szeretem , bírja a strapát
Ahhoz csak egy fajta napellenző jó, az EW-60C.ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
_seth_
veterán
válasz Languageless #17106 üzenetére
Csak az jó hozzá amit mutattam mert az obi eleje fókuszáláskor elfordul így a virág alakúak nem felelnek meg hozzá.
1 dollárért postávalIntel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
overclockerr
tag
Sziasztok! Barátom által kedvet kaptam a fotózáshoz s videózáshoz, lenyűgöző milyen munkák kerülnek ki a keze körül. Témák terén elég nyitott vagyok, bár főként hobbi célra kellene, később ne adj Isten másra is.
Nem tudom, mekkora baromság elsőre szép lassan obikból s vázból is drágábbat venni?
Főként 7d-t néztem, de mostanság már alig használt 5d mk2-t jóval jutányosabban lehet kapni.
Mivel vonz a természet, így lehet a fullframe jobb választás lenne.
Nem egy-két évre gondolom a vásárlást, ha meg most vennék egy vázat 130k-ért akkor idővel ahogy fejlődök kinőném, így meg szerintem többlettel jó lehetne a drágább modell.
Mit gondoltok erről? Hobbiként esetleg munkaként használtok drágább szettet? -
Fandango
veterán
válasz overclockerr #17109 üzenetére
Eleg meresz lepes teljesen kezdokent, minden ismeret nelkul ilyen draga gepet venni, de a te penzed, ha megengedtheted akkor hajra.
-
jerry311
nagyúr
HA (és ez egy elég nagy ha) tényleg komolyan gondolod és tényleg hosszútávra tervezel és később tényleg szükséged lenne egy jobb képességű gépre, akkor megérheti rögtön megvenni azt, ahová évek múltán jutnál el.
Csak kicsit sok itt a HA meg az ÉS.
-
_seth_
veterán
válasz jerry311 #17112 üzenetére
Ha van rá lehetősége és úgy érzi valóban érdekli akkor gond nem lehet, ha mégsem jönne be neki eladáskor sem bukik rajta túl sokat
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Marky21
aktív tag
Találtam egy Canon 40D 11e expovol 99e Ft-ért szerintetek megéri?
beszámolná a Sony alpha 330 vázam meg ,18-55mm ,75-300mm,50mm 1\7 obim .[ Szerkesztve ]
-
Senki9876
tag
Sziasztok!
Érdemes a 6D hez utángyártott aksit venni, vagy inkább preferáljam az eredetit?
előre is köszönöm a válaszokat
"Nem törődöm azzal, hogy az emberek nem ismernek, azzal törődöm, hogy nem ismerem az embereket." Kung Fu-Ce
-
_seth_
veterán
600D-hez hány mm-es közgyűrűt érdemes venni 18-55 és 55-250-es objektívekhez? Vagy a legjobb egy szettet megvenni? Van amelyik AF-es, jól gondolom, hogy azzal úgy fog működni mintha ott sem lenne a közgyűrű csak nagyított képet ad? Nem kerül be több por a szenzorra ha egy ilyen közgyűrű van fent? Képeken nem látom, hogy lenne rajta bármi porvédő megoldás is.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
fulton
addikt
Sziasztok
Van egy olyan problémám, újra raktam a win7 -et azonban a Canon 550D hez kapott cd-t nem találom, azonban sikerült felrakni a Digital Photo Professional 3 xxx verzióját. Azonban a cr2 fájlok helyén egy X van cask. Nem tudom megnyitni őket. Nem tudja valaki a megoldást? Esetleg valami linket?
-
-
turbobusa
senior tag
Kezdésnek szerintem egy 550d jó alternatíva lehet, később könnyedén eladod. Inkább obikra költs, ismerd meg a fotózás fortélyait. Ha tényleg érdekel, baj nem lehet. Említetted még a videózást, szerintem arra is kell elég sok időt szentelni.
-
copass
veterán
sziasztok.
felmerült bennem hogy lecserélem az 1.8/50-et egy 1.4/50 usm-re.
képügyileg úgy láttam hogy pici kihívásokkal küzd, de még így is jobb mint az 1.8, a gyorsabb fókusz miatt váltanék.
tapasztalat valakinek? köszönöm az infókat.[ Szerkesztve ]
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
*Ropi*
félisten
válasz Marky21 #17122 üzenetére
Pont, hogy zárcsere után éri meg. Az előttiek a régi zárral könnyen haltak ~20k expó alatt. És egy zárcsere 40k.
(#17129) copass: Budapesten kipróbálhatod az én Sigma 50/1.4-emet. De előre szólok, hogy visszakérem a végén.
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
turbobusa
senior tag
Valamikor a héten megyek autóműhelybe fotózni, milyen obit javasoltok? Kevés fény lesz ha minden igaz.
50 1.8 van kéznél, de lehet kölcsön tudok kérni mást is, amit esetleg javasoltok még.[ Szerkesztve ]
-
jerry311
nagyúr
válasz turbobusa #17135 üzenetére
A feny az egy dolog, mert javareszt ugyis mozdulatlan dolgok lesznek. Szoval allvannyal es hosszabb zaridovel meg elboldogulhatsz.
A masik fontos kerdes, hogy mennyi helyed lesz? Bele fog ferni a tema a kepbe 50mm-en vagy inkabb valami rovidebb kellene. (Nem lattam a muhelyt, de sok esetben eleg szuk helyekre lehet szamitani, nem feltetlenul tudsz hatrebb lepni egyet...) -
robi222
senior tag
Yongnuo YN560 II Flash Speedlite -Ez a vaku egy amatőrnek jó lenne (650d)?Esetleg annyira automata ha megnyomom a gombot akkor vakuzik?Vagy teljesen manuális a működése?
-
Agostino
addikt
válasz robi222 #17140 üzenetére
full auto kell az a yn 468-as mark II. én is ilyet fogok most venni egyszerűen pénzügyi okokból. teszt itt. az asszem 560 full manuál. persze villan ha nyomod az expot de nem mér semmit neked. kezdetben én is ezt a modellt nézegettem. mondjuk 468 esetén nézz kompatibilitási listát canon felé, az a biztos.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Tomkaa
tag
Sziasztok most szeretnék fényképezőt venni, egy belépő szintű Canon-t.
Sok különböző objektívvel látom őket, amit olvastam hogy az alap kit obi és elég gyakori is az a 18-55 IS ll.
Egy barátom azt mondta hogy ez annyira nem jó minőségű, és hogy az elődje a 18-55 IS sokkal jobb volt. Tudtok ebben segíteni, hol tudok utána olvasni, vagy valaki személyes tapasztalatot tudna mondani?
Előre is Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- SSD kibeszélő
- EA Sports WRC '23
- Gaming notebook topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest