- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
Kérem válasszuk szét a monitorokat a tévéktől. Sem tudásban, sem pedig méretben nem ugyanaz a termék. Egyedül a 4K az, amiben egyformák. Inkább abban keresem az árazás alakulásának okát, hogy miért gyártanak még mindig pl. VA paneles kijelzőket, hiszen képcsöves monitorokat már nem készítenek. Lehet rossz példa. De én kb azt vártam, hogy a régi kijelző típusok kikopnak a gyártósorokról és mindenki elönti OLED kijelzőkkel a piacot. De nem ez történt, árkategóriák alakultak ki. Én meg nem fogok vásárolni 300k-s kijelzőt.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Raysen623
addikt
Nincs elfelejtve, csak azon töprengek vajon miért nem tudott oda felfejlődni az OLED kijelző gyártás, hogy olcsóbbá váljon a társaihoz hasonlóan? Nekem is LG-m van, amitől eszem ágában sincs egyelőre megszabadulni.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Raysen623
addikt
Ezzel nem tudok egyet érteni! Pont hogy olyan termékekre van szükség, melyek nem mennek tönkre 2-3 éven belül, hanem 5+ évig kibírják. Szolgáltatásokkal lehet a vásárlót jobban lekötni és bevételhez jutni, nem pedig a vegyél minden évben újat és termeld nyugodtan a hulladékot, amibe majd belefulladunk.
Nekem tetszik ez a monitor, fehérben is baromi jó, de 1100 USD nettóért köszönöm nem kérem. Kissé vicces, hogy már elég hosszú ideje megjött a 4K és azóta sem tudnak értékelhető árú terméket bemutatni ebben a szegmensben.A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Google Pixel topik
- Tippmix
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget