Hirdetés
Aktív témák
-
M.W.H
aktív tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
feltettem, és a feltöltés rész oké még töltötte is fel mert kiprobáltam hogy kissebb és nagyobb fájlt mennyi ideig tölt fel. de nem kérte az accot/pass-t és sehol se találtam meg a fájlokat amiket elvileg feltöltött. szal ennyi meg atw-n nemtudtam chmodot adni neki.
a program oldalán irják ha nem megy a chmod akkor megtudják csinálni csak bekell irni az ftp-t meg mindent de már itt se tudott csatlakozni az atw-hez:/lehet nem érthető nagyon álmos vagyok:/
-
M.W.H
aktív tag
üdv mesterek!
szeretnék csinálni egy webes feltöltőt atw-s oldalra, ami úgy müködne hogy ftp-n keresztül. sajnos a programmal nem ment amit erre találtak ki, egy másik megoldást meg valamért nemtudtam bekonfigolni.
ez lenne az, a második hozzászolásba.
mindenféle ötletet szivesen fogadok
hja nem kell minden usernek külön beléptető meg ilyenek elég ha az ftp accot irják, be és már mehet is az upload
köszi
szerk.: lehet atw nem is engedélyezi, lehet csak én balfaszkodok
-
M.W.H
aktív tag
hejjhó
olyan login panelt keresek egy weboldalra ami nem használ globalokat. esetleg tudtok segíteni egy ilyen megirásába php-ban? -
M.W.H
aktív tag
válasz
DeltaPower
üzenetére
hmm akkor ez igy müködni fogy mysqladmin -p create dbname
mert pass nélkül nem megy, azért mert jelszó védi... aztán ha meg nem akkor nemkezeli a webszerver a db-ket
... -
M.W.H
aktív tag
válasz
DeltaPower
üzenetére
ahha szal nincs parám abból hogy nemtudom használni ezt: mysqladmin create dbname
mert a mysql cli-jébe tudom ugyanugy? csak mert épp a mysql 24 ora alattot tanulmányozom és ott nagyon mutogatja a srác hogy milyen jo a mysqladmin. csak épp nemtudom használni
-
M.W.H
aktív tag
nah igy betudok lépni
mysql -p és beirom a pass-t ha csak simán mysql-t irok akkor nem... akkor ezt irjaERROR 1045 (28000): Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO)
ha pedig ezt irom neki mysqladmin create db akkor pedig ez a válasza:
error: 'Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO)'
???

-
M.W.H
aktív tag
hy
van egy debian szerverem minden szükségest feltettem. hülye kérdés.. szeretnék csinálni egy adatbázis táblát ami üres, és elszeretném menteni egy mappába. lehet ilyet? és hogy?
Aktív témák
- ZBook Power 15 G10 15.6" QHD IPS Ryzen 9 PRO 7940HS Radeon 780M 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Garmin Epix Pro Sapphire (51mm)
- Zalman WATTTERA ZM800-EBTII 800W táp - GARIS!
- Dell Precision 7530,15.6",FHD,Xeon E-2186M,32GB DDR4,256GB SSD,P2000 4GB VGA,WIN11
- Apple Pencil 1. generáció / Apple Pencil 2. generáció / Apple Pencil Pro OEM és gyári dobozos kivi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
hja nem kell minden usernek külön beléptető meg ilyenek elég ha az ftp accot irják, be és már mehet is az upload
...