Új hozzászólás Aktív témák
-
-
JoHnni
senior tag
válasz
pube111 #5170 üzenetére
Ezzel a biztosítás és nem adjuk vissza a pénzt dologgal azért vitatkoztam volna. Nekem a media-ba is mindenáron ajándékkártyára akarták feltölteni a 40e Ft-ot vagy vásároljam le azonnal. De mint tudjuk az ide vonatkozó hatályos jogszabályok nem ismerik a levásárlás fogalmát, szóval nyugodtan kérd vissza a pénzt. Egy kis szövegelés után szépen visszakaptam a 40e Ft-ot. 1év 4hónap után vittem vissza, egyébként másodszor, akksi puffadással.
-
válasz
pube111 #5145 üzenetére
Bocs hogy bele vau, de az akksi kalibralas semmit sem er, mert az aksi elektronikajanak a firmwareje szolgaltatjaaz adatokat a droid kernelenek,igy ha hibas adatok mennek akkor a kijelzes is hibas. Ujra kalibralni a battery stat torlessel nem lehet...a doglodo akksin nem segit . Igaz en sokat hasznaltam a tabot, naponta 4 ora minimum, de amikor elkezdett esni az uzemido semmit sem ert a kalibralas, csak romlott tovabb az akksi mig ki nem mult. Ha garis akkor vidd szervizbe, ne szenvedj vele.
-
I2oli
tag
válasz
pube111 #5141 üzenetére
Egyáltalán nem gond ha rootolod, illetve a gadmei-s rom miatt sem lehet problémád a szervizzel, ha jól emlékszem volt aki a supportot kérdezte meg róla és ők erősítették meg.
Én az elsők között vettem ezt a tabot (és lehet szerencsés darabot fogtam ki) de eddig a beragadt akku volt a gondom vele, illetve a gyári rommal HDMI hang recsegett a TV-n, ezt az frissebb myaudio rom javította.
Szerintem próbáld "orvosolni" magad ezt a 100% akku beragadást, mert tényleg nem nehéz (nekem életem első rootolása emiatt volt
)
(((JoHnni kolléga linkelt róla oldalt anno, ha nem találod megkeresem)))
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- PlayStation 5
- Miért nem szép a HDR a tévéden?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest