Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MILC felhasználók szakmai topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPad topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
royalka
üzenetére
Akkor: Következik a folytatás

1: Tegnap ott raktam el a tabit, hogy le kell faragni belőle egy darabot. Első lépés tehát a pirossal jelölt rész levágása volt.

2: A levágásról nem mondok semmit, ez tényleg radicalmod volt, hőre lágyuló (és büdösödő
) műanyagot vágtam modellköszörű segítségével
Azért csak sikerült, bár nagyon kellett vigyázni a vezetékekre (amiket celluxxal rögzítettem), meg a WiFi antennára, ami a legrosszabb helyen van a vágás szempontjából (kis kék panel). Azért csak sikerült, itt már be van rakva első próbára az akku a helyére.
3: Az akkut próbára berakva, vezetékek még lógnak.

4: Az akkut itt már egy 2x1 cm-es kétoldalas ragasztóval rögzítettem a helyére, de ez később kevésnek bizonyult, nem tartja eléggé, most picit lötyög a helyén, ha rázom a tabit (majd kell tenni valami távtartót az akku és a hátlap közé, amit majd ki lehet szedni, ha ismét dagadni kezd az akku
). Ráadásul kis zavaromban a tervezetthez képest fordítva ragasztottam be az akkut, de ez a legkisebb gond. Itt már szépen visszatettem a vezetékeket a helyére, amelyeket később egy kis celluxxal rögzítettem az akkuhoz.
5: Összerakott, bekapcsolt tab, működik szépen

Összerakáskor pár fülecske megint lerepült, de azért tartja a hátlapot még elég sok.
Most merítem, aztán egész éjjel töltésre teszem. Kell valamilyen programmal bemutatni egymásnak az új akkut és tabit, vagy így kell hagyni ahogy van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Házimozi belépő szinten
- Mini-ITX
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MILC felhasználók szakmai topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
- Okos Otthon / Smart Home
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Apple Pencil 1. generáció / Apple Pencil 2. generáció / Apple Pencil Pro OEM és gyári dobozos !
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Panasonic Toughbook CF-20 - MK2 - I5-7Y57 - Billentyűzettel - Több darab
- ÚJ Lenovo Tab 10.1 + Clear Case (10.1" / 4GB / 64GB / WiFi)
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) műanyagot vágtam modellköszörű segítségével
Azért csak sikerült, bár nagyon kellett vigyázni a vezetékekre (amiket celluxxal rögzítettem), meg a WiFi antennára, ami a legrosszabb helyen van a vágás szempontjából (kis kék panel). Azért csak sikerült, itt már be van rakva első próbára az akku a helyére.