- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Monitor hiba topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA® driverek topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
royalka #5414 üzenetére
Akkor: Következik a folytatás
1: Tegnap ott raktam el a tabit, hogy le kell faragni belőle egy darabot. Első lépés tehát a pirossal jelölt rész levágása volt.
2: A levágásról nem mondok semmit, ez tényleg radicalmod volt, hőre lágyuló (és büdösödő
) műanyagot vágtam modellköszörű segítségével
Azért csak sikerült, bár nagyon kellett vigyázni a vezetékekre (amiket celluxxal rögzítettem), meg a WiFi antennára, ami a legrosszabb helyen van a vágás szempontjából (kis kék panel). Azért csak sikerült, itt már be van rakva első próbára az akku a helyére.
3: Az akkut próbára berakva, vezetékek még lógnak.
4: Az akkut itt már egy 2x1 cm-es kétoldalas ragasztóval rögzítettem a helyére, de ez később kevésnek bizonyult, nem tartja eléggé, most picit lötyög a helyén, ha rázom a tabit (majd kell tenni valami távtartót az akku és a hátlap közé, amit majd ki lehet szedni, ha ismét dagadni kezd az akku
). Ráadásul kis zavaromban a tervezetthez képest fordítva ragasztottam be az akkut, de ez a legkisebb gond. Itt már szépen visszatettem a vezetékeket a helyére, amelyeket később egy kis celluxxal rögzítettem az akkuhoz.
5: Összerakott, bekapcsolt tab, működik szépen
Összerakáskor pár fülecske megint lerepült, de azért tartja a hátlapot még elég sok.
Most merítem, aztán egész éjjel töltésre teszem. Kell valamilyen programmal bemutatni egymásnak az új akkut és tabit, vagy így kell hagyni ahogy van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Monitor hiba topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest