Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
royalka #5414 üzenetére
Akkor: Következik a folytatás
1: Tegnap ott raktam el a tabit, hogy le kell faragni belőle egy darabot. Első lépés tehát a pirossal jelölt rész levágása volt.
2: A levágásról nem mondok semmit, ez tényleg radicalmod volt, hőre lágyuló (és büdösödő
) műanyagot vágtam modellköszörű segítségével
Azért csak sikerült, bár nagyon kellett vigyázni a vezetékekre (amiket celluxxal rögzítettem), meg a WiFi antennára, ami a legrosszabb helyen van a vágás szempontjából (kis kék panel). Azért csak sikerült, itt már be van rakva első próbára az akku a helyére.
3: Az akkut próbára berakva, vezetékek még lógnak.
4: Az akkut itt már egy 2x1 cm-es kétoldalas ragasztóval rögzítettem a helyére, de ez később kevésnek bizonyult, nem tartja eléggé, most picit lötyög a helyén, ha rázom a tabit (majd kell tenni valami távtartót az akku és a hátlap közé, amit majd ki lehet szedni, ha ismét dagadni kezd az akku
). Ráadásul kis zavaromban a tervezetthez képest fordítva ragasztottam be az akkut, de ez a legkisebb gond. Itt már szépen visszatettem a vezetékeket a helyére, amelyeket később egy kis celluxxal rögzítettem az akkuhoz.
5: Összerakott, bekapcsolt tab, működik szépen
Összerakáskor pár fülecske megint lerepült, de azért tartja a hátlapot még elég sok.
Most merítem, aztán egész éjjel töltésre teszem. Kell valamilyen programmal bemutatni egymásnak az új akkut és tabit, vagy így kell hagyni ahogy van?
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged