- HTPC (házimozi PC) topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
I2oli
tag
válasz
this is life #5235 üzenetére
Nekem még mindig megvan és hibátlanul működik. (kopp-kopp-kopp) Igaz nem is hardcore használója vagyok, átlagosan heti 2-4 nap van használva, akkor viszont 6-12 órát is.
Még valamikor 2012. aug végén vettem, szóval az 1 év gari rég nem játszik, ha bármi van szinte biztos hogy kuka lesz mert rákölteni javítsra nem hinném, hogy megérné.De még ez a jövő zenéje, mert egyenlőre az akku beragadáson kívül más hiba nem jött nálam elő, lehet hogy az egyetlen ilyen készüléket sikerült kifognom?
Nemsoká kipróbálom, hogy full fényerőn, wifivel egy webes live stream videót full screenen mennyi ideig bírja az aksi, új korában 4-5 óráig vígan tolta.
Üdv,
I2oli -
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #5235 üzenetére
Nekem még mindíg működik, bár nem túl sokat használom. Egy tápalljzat csere volt közben. Most már eléggé kiismertem, minden fellelhető romot kipróbáltam, de a JB nem igazán jött be, valami(k) mindegyikben rossz.
Még mindíg a Dave's Edition 1.5 a legjobb. A JB verziókból a TWRP az egyetlen profit, de az igazán hasznos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Viccrovat
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest