- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mini PC
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
I2oli
tag
válasz
this is life #5235 üzenetére
Nekem még mindig megvan és hibátlanul működik. (kopp-kopp-kopp) Igaz nem is hardcore használója vagyok, átlagosan heti 2-4 nap van használva, akkor viszont 6-12 órát is.
Még valamikor 2012. aug végén vettem, szóval az 1 év gari rég nem játszik, ha bármi van szinte biztos hogy kuka lesz mert rákölteni javítsra nem hinném, hogy megérné.De még ez a jövő zenéje, mert egyenlőre az akku beragadáson kívül más hiba nem jött nálam elő, lehet hogy az egyetlen ilyen készüléket sikerült kifognom?
Nemsoká kipróbálom, hogy full fényerőn, wifivel egy webes live stream videót full screenen mennyi ideig bírja az aksi, új korában 4-5 óráig vígan tolta.
Üdv,
I2oli -
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #5235 üzenetére
Nekem még mindíg működik, bár nem túl sokat használom. Egy tápalljzat csere volt közben. Most már eléggé kiismertem, minden fellelhető romot kipróbáltam, de a JB nem igazán jött be, valami(k) mindegyikben rossz.
Még mindíg a Dave's Edition 1.5 a legjobb. A JB verziókból a TWRP az egyetlen profit, de az igazán hasznos.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Lenovo Tab 7 Essential
- AMD Ryzen 5 5600G processzor - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3223, 93% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 13 Pro Max 128GB független alaplap tesztelt
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest