Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imike_80
aktív tag
Igen, ugyanez nálam is.
Én a 4.0.3-at nem akarom feltenni, mert nincs benne a naptár sync, meg esetleg más is? Tök mindegy, arról semmiképp nem szeretnék lemondani. Rohadt WiFi. Pedig mobilnetem nincs, szóval muszáj azon használni.
Előre félek, hogy jól beetettek mindenkit, aztán Jelly meg nem fog jönni hónapokig. De ne legyen igazam. Most mi a fene legyen? Még pont benne vagyok a 3 napban. De amúgy meg tetszene... De WiFi közben launcher is akad, scroll is darabos, félregépel, mittudomén miket csinál. Ennyire nem megfelelő WiFi chipet raktak bele? MyAudio Support mondana erre valamit esetleg, kérem tisztelettel!? -
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest