Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imike_80
aktív tag
Igen, ugyanez nálam is.
Én a 4.0.3-at nem akarom feltenni, mert nincs benne a naptár sync, meg esetleg más is? Tök mindegy, arról semmiképp nem szeretnék lemondani. Rohadt WiFi. Pedig mobilnetem nincs, szóval muszáj azon használni.
Előre félek, hogy jól beetettek mindenkit, aztán Jelly meg nem fog jönni hónapokig. De ne legyen igazam. Most mi a fene legyen? Még pont benne vagyok a 3 napban. De amúgy meg tetszene... De WiFi közben launcher is akad, scroll is darabos, félregépel, mittudomén miket csinál. Ennyire nem megfelelő WiFi chipet raktak bele? MyAudio Support mondana erre valamit esetleg, kérem tisztelettel!? -
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
Üzleti előfizetők hirdetései
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Quadro FX 570 eladó
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest