Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Milyen házat vegyek?
- Powerbank topik
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ő a wm 6.5 rol beszelt ami az asztali win mobil megfeleloje,ezen mar probalt az ms a tapi fele mozdulni,mert elotte bar full kepernyon futott ,de a rezisztiv erinto es egyebek miatt inkabb cerkara volt optimalizalva...a surfacek mas lap,de ottamugy is 2 szeres az ar szorzo...
-
Szerintem a droidnal a multitaskkal nem kell foglalkozni,amikor kell szabadit fel memoriat az elsodleges vagy aktualis feladai szamara. Teny a multitask nem olyan mint a symbianon,bezarni nem lehet es erosen korlatozott is de hasznalhato,ha meg megis kifogyna ,van lehetoseg kezzel felszabaditani ....
-
-
-
-
-
-
-
válasz
zsolt64555 #2920 üzenetére
A nagy márkák védelmében annyit írnék hogy igen a nevet fizetjük de a supportot is a reklámokat és a fejlesztői és programozói gárdát szintén, a kinai cuccokkal meg az a baj hogy hiába gyártanak le valamit hardveres "jól" ha nincs mögötte kellő számú fejlesztői,tesztelői gárda,akkor hibák sorozatába fut bele az ember,persze vannak kivételek pl :zte,huawei,meizu,xioami ,a két első nagy cég megfeleő emberrel az utobbi 2 kis cégek de becsületes iparos munkát végeznek ,és nem csak összedobnak valamit ,aztán ha müködésre tudják bírni már mehet is a piacra.De van példa a brandeltek közt is lásd prestigio az ő forumukat nem sírják és bosszantkodják végig az emberek ,mert a cseh cég jobban utána járt a beszállítoinak,nem úgy mint 1-2 másik brand.De még ez is elmenne ha az itthoni support elérhető rugalmas és segítőkész lenne ,cáfolj meg ha nem így van ....Az én agyamat is felcseszték az elérhetetlenséggel az iszonyúan hosszú szervizidővel kb 160 napból eddig 65 szervizben,és még legyen elnéző az ember,mert nem csak az a baj hogy nem jó a készülék(mert amit ember alkot az lehet hibás is ) hanem az hogy x@rnak a fejünkre....És így tovább ...tudnám még részletezni ha muszáj ..
-
válasz
Genius68 #2917 üzenetére
Mondjuk alapból mindegy offban marad e vagy sem , ha a tablet jól teszi a dolgát akkor nincs para
,ha meg 1 mag offal szaggat akkor szervíz vagy reboot....Mondjuk egy mag offal se eszik kevesebbet az akksiból ha jól belegondolok a max üzemidő 4ó10 15 p volt anno nálam...mindegy volt hogy 1-2 mag,igaz amikor meghalt az akksi béka poraira 1 töltéssel 16 p üzemidő
-
-
válasz
MinionFlasH #2904 üzenetére
A wifi beállításainál lesz a gond ,vagy a tableten nem jó valami,pl jelszó vagy ilyesmi,esetleg megpróbálhatod a wifit átállítani wepre
-
válasz
Fritz Teufel #2899 üzenetére
Szerintem se fogom megbánni,holnap hogy érsz rá ,ma skype az asszonyé hívást vár német honból
...remélem holnap ilyen téren szabad lesz a gép...
-
válasz
MinionFlasH #2900 üzenetére
Szívesen ,ne aggódj tegnap egy rk kütyü flashelésével én is megszenvedtem driver hiány miatt ...laza 1.5-2 óra..
-
válasz
Fritz Teufel #2896 üzenetére
lájkolhatom
-
válasz
MinionFlasH #2894 üzenetére
A myaudiotól letöltöd a frissitő img filet és a frissitő programot na meg a 2 leírást hozzá azt hiszem a leírás 1 ben van a recoverybe lépétetésről szó ...
nézz fel a myaudió honlapra és a gépednek megfelelő cuccosokat le kéne szedni.Vagy ha nagyon bizonytalan vagy akkor inkább szerviz nehogy több kár legyen belőle mint haszon...
-
válasz
MinionFlasH #2892 üzenetére
Az rkbatch toolsal se engedi a recoveryt ?
-
válasz
MinionFlasH #2887 üzenetére
akkor resett gomb lenyomva tartva és mellé még egyet le kell nyomni emlékeim szerint .....de megyek nézem a frissítési útmutatot..
-
válasz
Fritz Teufel #2885 üzenetére
Dec neki 708dcc van nem 808dcc csak ide jött egy kis supportért ha már a forgalmazónál nem nagyon van ,a cwm el tisztában voltam ,csak nem volt lelkem annyit írni mint neked,Na milyen a samu ,megoszthatnád a tapasztalatokat velem priviben
nagyra nyílt szemekkel várom a pozitív és negatív dolgokat is...
-
válasz
MinionFlasH #2883 üzenetére
Az a baj hogy nem megy a tableted ,mert nem a myaudios mókusvakitó név kellene hanem a kinai manufaktura neve,ami a müködő tableteken a system mappa alján lévő build prop fileből kiolvasható ,a myaudio csak nevet ad és nem gyárt,látom rk soc van benne fent van a frissítő soft is hozzá a myaudiónál,tölts le minden aztán mehet a firmware újrahúzása..
-
válasz
Fritz Teufel #2879 üzenetére
Lehet hogy a rom nem tartalmaz cwm et most raktam újra egy overmaxot és azon se hívható elő csak egy reset gomb van gond esetére ,de recovery nyista,a 708dcc nem rk csipszettes mert akkor lehet hogy csak újra kéne flashelni livesuittel img fileből ....nem tudod ki a gyártója a tabletednek ? Azért lenne jó ha rk soc mert az flashelés elött formázza a memoriát ,és csak aztán ír felül..Ahogy olvasom válaszod szerintem reflash ,ha akkor se megy szerviz és sok türelem
-
-
-
Valaki azt írta ,hogy mintha ment volna ,pontosabban megjelent a bemeneti hangerő szabályzó bedugott fülesnél,az 4 pines volt emlékeim szerin ,de nem volt teljesen bedugva....Az a baj a blutyukos nem ugrik be ,mert emlékszek én is egy csomót szenvedtem a blutyukos hangfal ,rácsatlakoztatásával,csak most nem ugrik be mit is tettem,nem volt elég rákeresni és rákoppintani az eszközre hanem még valamit szöszölni kellett...
-
-
Akinek halk lenne a mikrofon lehet hogy ezzel lehet rajta segíteni...[link]
-
válasz
Rickeffe #2841 üzenetére
Ki kéne próbálni a dead triggerrel is ,2 magon full felbontáson döccenés mentesen futott de 1 maggal ,szaggatott,vagy kilépett,vagy iszonyú lassan töltött be. Nekem ha csak a mag gond lett volna a 2 kezem összetettem volna,elvileg 2 nap és jön a csereutalvány,de nem 808dcc lesz már ezután....
-
válasz
Rickeffe #2839 üzenetére
Ha töltön hagyod a tabot akkor nem kapcsol le a második mag,pontosabban nem marad offban,csak töltöről lehúzva slide vagy egyéb unlockból való visszatérés után tudja produkálni a mag offot..Nekem a nokia fejszettem nem ette meg
pontosabban monóban szólt a mikrofont nem próbáltam ,lehet hogy mono fejszettel kéne kipróbálni...
-
-
-
-
-
-
válasz
Zollkid100 #2789 üzenetére
myaudio 1023 megspékelve phantom buildproppal a felesleges dolgok root után fagyasztva kitakarítva system tunerrel a rendszerből...esetleg a november eleji gadmei rom hasonló takarítással mint a myaudio...
-
-
-
-
Na sikerült beszélnem a myaudio supportal ,ezuton utólag minden meg van bocsájtva nekik ,csereutalvány kapok ami a médiában levásárolható ,korrekt volt a szervizes így hát homlokomon kisimultak a ráncok .erre mondom ilyen support kell ,és nem egy olyan amit nem ér el az ember ,emailre nem válaszól...
-
-
-
-
Na fiúk kezdi a x@r elönteni az agyam #&@{} megnéztem a számlám kemény 156 napja vettem a tabletet és eddig 47 nap szervíz ,hívtam őket és még mindig nem tudják mi van vele,mert el vannak havazva és nem látja a rendszerük ,azt hiszem holnap irány a média market és panaszkönyv és jönnek a további lépések is ...
-
Csak óvatosan mert ha valamelyik hardver komponens nem egyezik ki is lehet vele nyírni,pl: touch panel,wifi a kijelző és tsai ....aztán KO a tabletnek
-
-
válasz
tmilan1989 #2738 üzenetére
Belépés recoverybe és wipe al (data,cache,media partition) hangerő lenyomva és úgy bekapcsolni ...úgy jön elő a recov menü...
-
Ha valakinek gondja lenne és levásároltatni szeretnék akkor itt a ofe honlaprol
Szabályosan jár-e el a kereskedő, ha le akarja vásároltatni a termék vételárát.A levásároltatást a magyar jogrendszer nem ismeri, tehát a kereskedő nem jár el szabályosan abban az esetben, ha nem adja vissza a pénzt, hanem ragaszkodik ahhoz, hogy a fogyasztó vásárolja le a vételárat az üzletben.
-
válasz
Fritz Teufel #2733 üzenetére
Grat a készülékhez és mit ne mondjak isteni türelmed van ,hátha valami csoda folytán jót kaptál vissza ,mert hát benne van a pakliban az is .Nálam sürü k..ss van,igaz még csak 22 napja szervozelik.Priviben megírod mit kell tenni és miként lépjek majd ha lekotlik a visszakapott készülékem ?
-
-
-
Na ma csoda történt
sikerült a myaudiot elérnem,pontban reggel 8 kor ,persze a kérdésemre érdemi válasz semmi ,majd bevizsgálás után...pedig már 20 napja náluk a tablet..A gondok vele: akksi halál 16 perc müködés full töltésről aztán kikapcs,a szokott ,mag off,beesett töltő dugvilla,a feldagadt akksitól elszíneződött kijelző...na mindegy még 10 nap,aztán kiderül milyen irányba lépek....
-
válasz
janika1988 #2704 üzenetére
A képernyőzár mellözáse azt jelenti hogy csak simán a beállított időben lekapcsolja a kijelzőt és visszakapcsolni csak egy gombnyomás a tetején,és nem kell se csuszkát se ábrát ,vagy pinkodot beirni a használathoz.A hátrányát a fentebb szóló leírta,a mag onba marad de valami miatt a magokat nem lassítja le kellően alacsony tempora és emiatt a készenléti huszon x óra helyett leredukálódik kb 6 órára aztán lemerül...Ahol érezhető az egy mag az a számításigényes feladatok pl játékok ,de próbáld ki ha lehetőséged van youtube video nézésekor a hangot kinyomni bluetoothon ,na akkor szaggat mint a veszedelem...de a menü is akadósabb 1 maggal,igaz 2 vel sa túl folyékony gyári launcherrel...
-
-
-
válasz
Spanish007 #2659 üzenetére
Ha vetted akkor mond vissza,ha meg warez akkor sajna bele lehet ilyenbe futni ,nem mindig jó a tört verzió,próbáld ki a dead trigert annak menni kell ful grafikán is ...amiket írsz nem gameloftos játékok,mert ha jól emlékszek azokkal szokott kompatibilitási gond lenni...
-
válasz
Spanish007 #2657 üzenetére
Vagy driver hiba ami a romban van,vagy pedig a program nincs megfelelően optimalizálva a mali400 igp-re....véletlenül nem egy tegrás játék produkálja ?
-
-
Igazad van részben ,ezért nem is akarom teljesen lehúzni a vizet róluk ,ami viszont biztos a 808dcc valahogy felejtős lett számomra,magában az eszközben nem bízok hogy tartósan egybe marad és megfelelő teljesítményt nyújt .Még nem tudom még egyszer mint brandnak adok e esélyt ,nagyon hezitálok rajta ,ha igen akkor se 808dcc vel.Maga a név nem lenne rossz mert mp3,mp4 ben jók voltak jó áron ,na persze nem a legolcsóbb kategóriában ,de ott már tettek le az asztalra valamit.Ezért is mertem a tabletet megvenni tölük a 808dcc-t,na ezt sikerült megingatni.....ha negatívan nyilatkozok tudjad be annak hogy a tabletemmel az ingerküszöbömnél több gond van.
-
-
arra gondolt hogy bar hardveresen rosszabb de mint markas gep ,van support. Ti se lennetek pozitivak ha a gep.tobbet van szervizbe.mint otthon. Az en gepem is 40 ik napjat tolti.osszesn távol es.ki tudja.hol a vége.Dec et meg se emlitem neki lassan tobbet van tavol mint otthon. En is be.vagyok.ragva rájuk de még tartom a szám...
-
válasz
Fritz Teufel #2635 üzenetére
Hi nem lenne rossz az asus de 1 core,a többi oké rajta ,ha meg jól van optimalizálva akkor jobb lehet mint ez ,kivéve a cpu igényes számítások ...
-
-
Nem néztem a linkre de emlékszek hogy volt aki képminőség és betekintési szög javulást emlegetett
,a kép javulhatott ha jobban lötték be szin helyességet ,a második meg majd egyszer ha ips lesz benne,hogy említetted nem a te hibád...
Amúgy szerintem csak amolyan placebó hatás volt -
válasz
Fritz Teufel #2604 üzenetére
Nem is retina hanem eagle eye display lesz a neve ,s mindez szoftveresen
-
válasz
greenmelon94 #2556 üzenetére
Lehet hogy óvatosan kell a kinai oldalakat kezelni mert a jb lehet mókus vakítás is
-
-
-
-
válasz
5zilárd #2529 üzenetére
Valamennyi bevilágítás van ,úgy hogy no para ,akkor aggodj ha a bal szélétől kb3-4 cmre és a tetejétől 3-5 re elkezdesz látni egy apró foltot ,mintha nyomná valami a kijelzőt,kb 5 mm foltban ,sötét hátteren szúrható ki legkönnyebben.Ha ilyen nincs akkor semmi baj
.Ahol még érezni lehet hogy dagad a tablet háta,amikor fogod és érezhetően nem egyenes...De ezek a tünetek akkor jönnek majd ,ha csak 2 óra lesz az üzemidő ,mondjuk nekem az akku kijelzés hülyülése után 3-3,5 héttel már olyan lett .16 percet bírt mire szervizbe vittem ,ehez a szinthez 1,5 hónap kellett
-
-
-
válasz
eckmester #2470 üzenetére
Nem tudom ,de én cserét már mint készülék csere vagy pénz visszát kértem...Nem bízok az akksiban ,amúgy szerintem ha rajtuk múlik akkor csak kicserélik az akkumulátort oszt élj boldogan,ezért írattam a hibalapra az offba maradó magot,mert az is megvan nekem és nem is javítható hiba,így csak csere vagy pénz vissza lehetséges....Akksira figyelj oda,ha el kezdene esni az üzemidő akkor egyből szervíz...
-
Az a baj a rossz visszajelzéssel hogy nálam is így kezdődött és utána kb 1 hónap alatt elhasalt az aksi,remélem akinek visszajelzés gondja van nem jár úgy mint én ,pedig én batstat és társaival végig szenvedtem mindent,de ennek ellenére nem javult semmit aztán ko is lett az akkunak ,de ez csak saját tapasztalat és vélemény ami nem szt írás .
-
-
-
válasz
Fritz Teufel #2417 üzenetére
Köszönöm Deception
január hatra volt kiirva de elöbb jött,hát elsö látásra szerelem lett
egészséges mindene megvan ,úgy hogy minden happy
De hogy ne csak offoljak ,szerintem én is majd a te utadat járom be a tablettel,a mag kikapcsolást azért írattam hibalistára ,mert tudom az nem javítható.Ha jön az új akkor a szervizben,rádobom a system tunert ha offol amit küldenek egyből megy vissza.Ha túl nyúlnak 30 napon mint neked akkor meg elzárkózok a csere elől és pénzt vissza.Nem lenne gond a tablettel de ez akkumulátor mizéria betette nálam a kiskaput,mert hogy mag off az még elmenne,de hogy 4-5 havonta meghal az akkumulátor hát az nem.Van 3 éves telefonom is és a mai napig patent benne minden,pedig csak egy nokia 5230 és az új tulajdonosát is jól szolgálja.Szerintem neked ideje lenne lassan az asztalt verni a 30 napon túli szervizelés miatt....Amúgy ha leírtad volna hogy jártál akkor se trolkodsz,hanem csak óvatosabbá teszed a jövőbeni vásárlokat,te voltál itt aki a support helyett is sokat segített ,próbáltad megoldani a problémád a wifivel,és nem sírni mentél egyből az üzletbe.Aki meg azt mondja 40 ért ne várjunk csodát nincs igaza,ennyi pénzért elvárható hogy legalább 2 évig hardveres döglései ne legyenek a kütyünek, mint ahogy mi is elnézzük a hiányosságait pl: optimalizáció nem sok,gyenge wifi térerő,mag offba marad,tn panel,alacsony üzemidő,néha lefagy,skype csak bluetooth fülessel mert nem ér semmit a mikrofon benne és társai,na meg az erős support ami mögötte van...De az ami neked volt hogy a wifit nem tudja ébren tartani,vagy hogy áramforrás hiányos 220 volt nélkül mert meghal az aksi na az nem benyelhető kategoria.Pedig szerethető tablet lenne .Ui.: bocs hogy hosszú voltam de az ünnepek alatt felk..ta az agyam a tabletem haldoklása ...
-
A fogyasztóvédelmi szabályok változása röviden egy cikkben[link]
-
-
-
Sziasztok !
Az enyém végre ismét elkerült a szervizbe,az akksi ko lett,max 40 amit bírt,a töltő is beesett a 220 csatlakozónál,és beirettem a hibalistára a lekapcsolva maradt magot is,idén változtak a fogyasztóvédelmi szabályok szerintem élni fogok vele.Pénzvisszafizetést kérek majd,és szerintem egy másik gyártó készüléke lesz majd a mediából,hacsak nem tudnak prezentálni egy jó darabot.Azért sajnálnán ha nem lenne jó darab belőle mert itt egy nagyon jó,segítséget nyújtó közösség jött össze,akitől több támogatást ötletet kapott az ember mint a hivatalosnak nevezett supportól,és készülék hiányában én se tudok majd annyit segíteni mint amikor a kezemben volt (csak a már eddig alkalmazott módszerek vannak a tarsolyomban).Ami viszont rossz hir lehet itt a debreceni service ponton azt mondták hogy nincs oly nap hogy legalább 1 myaudios tablet be ne kerülne hozzájuk ,még ha nem is ez a tipus mindig.
Mostanában kevesebbet leszek majd mert sürüek lettek a napjaim miattaMindenkinek további szép napot és gond nélküli tablet használatot kívánok
-
válasz
royalka #2368 üzenetére
Offoltatva is sokat eszik az akksibol,mert ha igen akkor lehet hogy a te akkumulatorod is gyengelkedni kezdett,az enyemben levo mar erosen a veget jarja,amint idom engedi szerviz lesz belole...Viszont igy beleghondolva ,amikor jo volt egy maggal akkor se ment 4.2 oranal tobbet ha nyustoltem ,ellenben kepernyozaron 8 ora alatt alig par szazalkot esett a toltottseg.
-
-
-
BUÉK mindenkinek eme kis versikével
Csupasz seggel részegen
Feküdjél egy herpeszen.
Ne kívánjon nő többé soha,
Ne izgasson csupasz bula.
Mindezt csak úgy barátságból,
ne látszódj ki a hányásból!
Ne hidd hogy bunkó vagyok, ezért hát kiállok.
És még egyszer utoljára a pofádba kiáltok.
Semmi mást nem csinálok,
Csak boldok új évet kívánok!!Attila
-
Probald ugy hogy az egesz akcio,marmint a rom csere elott nyomsz egy wipe data/cache/media -t ,utana amikor bebootol a tablet a buildpropnal engedelyezed az osszes rwx-et ,aztan mehet a rom csere,egyszer en is belefutottam olyanba mint te,es csak igy engedte cserelni,a romot egy ujraformazott kartyara tettem es sikerult. Addig csak a nyug volt vele,visszadobott meg mindenfele hibauzenet jott elo,illetve a fekvo robot piros felkialto jellel.
-
-
-
-
válasz
Fritz Teufel #2268 üzenetére
Na ujra raktam a rendszert ,szuzen hagyva minden, es igy 1ora 30 percet megy egy ora toltessel aztan kikapcs,a telepites elott recovery es ful wipe volt,de az akkumulator kijelzes nem eledt fel..Januarban megy miskolcra a tablet....
-
-
-
-
válasz
pecsekroli #2232 üzenetére
Igen en de nalam is kisebb volt a tempo az antutu szerint,ez meg nem zavart volna,hanem az mar gaz volt hogy jo par aslkalmazas nem fut valamiert alatta. Amugy az hogy tesztprogramok mit mutatnak nem szamit,hanem ami a lenyeg lenne hogy a hibakat javitsak benne mint pl wifi eldobas ,proci mag offba maradasa,vagy hogy az eddig ics404 alatt futo programok gond nelkul elinduljanak rajta. Na eztba kriteriumot nem treljesiti igy nem is nyer vele az ember semmit sem.
-
-
-
válasz
pecsekroli #2217 üzenetére
Ami a legtemposabb duett volt,az a myaudio0923 rom phantom buildproppal,az a legfurgebb a gepemen az antutu quadrant szerint is,de azzal meg az a baj hogy nincs dual display,azon csak tapipad a tablet,es ugy eleg gaz hasznalni. Ami sorrendben jo az a gadmei1026 phantommal,azon kicsit kevesebb pont van de a hdmi dual display akadas mentesen megy. Amin meg erdemes valtoztatni az a launcher,azt cserelni kell az apexra,vagy a nova prime-ra,en a nova mellett tettem le a voksom,jol szemelyre szabhato es porgos ezerrel. A legujabb gadmei rommal az a bajom hogy van egy ket kedvenc alkalmazasom ami nem fut valamiert alatta,a tesztprogramok szerint az elozo gadmeies rom sebesseget hozza. Erzesre talan egy lehelletnyit furgebb mint az elodje,de gyari launcherrel az is akadozik,pontosabban darabos. Nalam egyik rom se oldja meg a mag off problemat,ellenben a wifi megy a tabletemen gond nelkul,de alapbol is jo volt a wifi a kutyuben. Talan meg ami eszrevetel reszemrol,hogy miota visszajott szervizbol a tablet ,valamiert a wifije hatvanyozottan jobb lett.
-
Deception csak arra celzott hogy nem javallot noname kinai gyarto brandelt keszuleket venni,mert cc,myaudio,prestigio,aurora,navon es tsai mind ilyenek. Vagy ha toluk veszel nagyon meg kell valogatni hogy melyiket,mert nem mindegy a support ,mert a jo hardver meg magaban nem jelent semmit sem sajnos..
-
válasz
Fritz Teufel #2196 üzenetére
Nalam most meg az akksi kezdett doglodni,40% utan hirtelen leesik 0-ra es ki is kapcsol ,most toltom100 ig majd batterystat torles ,kalibralas. Neked van valami mas otleted a problemamra?
Elore is thx:-)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- iPad Pro M1 256 GB + Apple Pencil 2 + Magic Keyboard
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Eladó megkímélt Samsung A71 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest