Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hanee

senior tag

válasz Shad0w #6879 üzenetére

Woow! Ez elég jól hangzik :) Akkor nem aggódok emiatt. Ahol voltam tegnap megnézni és összehasonlítani a kis gépeket, ott az eladó igazából lehúzta ezeket egy kicsit.
    Mondtam neki hogy nekem a legdurvább program amit futtatni szeretnék az a photoshop, ezért mondjuk a 2GB RAM-ot belebővíteném akkor is ha csak 1 GB-val veszem, de egyből rávágta, hogy hát az nem fog rajta élvezhetően futni, korábbi verzió talán (mondjuk akkor eszembe sem jutott de azóta rájöttem hogy ez hülyeség, hiszen annak leginkább memóriából kell sok, nem CPU-ból, olyan eszméletlen műveleteket nem végez az a program, max. lassabban tölti be magát az elején 20 másodperccel..). Ezen kívül én szövegszerkesztek, netezek, és van egy portálom, azt fejlesztgetem (neten). Az pedig leginkább időt és kreativitást igényel, nem pedig vasat :DD
    Van egy 15,4"-es notim, amin SOHA az egy év alatt nem néztem talán filmet, na jó amikor beteg voltam megnéztem rajta pár rész Dr.House-t az ágyban fekve, de ennyi.

Egyébként le vagyok maradva monitorok terén most látom. Nekem utoljára 17" TFT-m volt, de nem ma.. :D

hanee

Új hozzászólás Aktív témák