Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple MacBook
- Projektor topic
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Melyik tápegységet vegyem?
- Plazma TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
zezoka
őstag
válasz
Zola007
üzenetére
Ja, egyébként a töltő ívet húz akkor is , mikor nem megy a gép, sőt, még gép sincs rádugva! És az a váltóáramra induktív terhelés miatt van. Ezenkívül a tápfeszültség áramkörén egy ilyen impulzus nem juthat keresztül (védő és szűrő áramkörök) a (onnan nézve) kimenetre, mert akkor már első alkalommal elszállna, sőőőőt, minden áramszünetnél dobhatnám ki az aksit!, sőt, minden alkalommal, mikor lemerült aksit gyorsan rádugod a 220ra. :-) Azért ez durva lenne! Egyébként pl telefont is kikapcsolod, mielőtt a töltőjét bedugod? Egyébként a hajszárító kapcsolója szerinted hol van (nem mintha idevágna, mert nincs benne trafó), a bejövő 220at szakítod meg. Pont olyan, mint a szobád falán a villanykapcsoló ami megy a lámpához.
Persze nem így van leírva a nagy könyvben az is tuti, dehogy semmi baja se lehet (elvileg) az utólagos 220ra kötéstől, az is tuti.
Szóval tényleg, nem piszkálódni akarok, sőt, tudom, h én kértem segítséget, csak a kioktatást nem annnyira csípem!
-
zezoka
őstag
válasz
Zola007
üzenetére
Jó azért nem mindig így szoktam! Tudom , hogy hogy szokás! De szerintem nem az a probléma, hanem , hogy tegnap nem kapcsolt ki a gép, és 0ra szívta az aksit! (Pláne, mert mint írtam, gomb nyomásra már nem kapcsolt be , amikor elosztó meg még be se volt kapcsolva. Tehát semmi köze az utánna (hibás logikával elismerem) bekapcsolt töltésnek, egész mai napig meg működött mindne flottul)
Arról tudsz(tudtok) mondani valamit? Ez már nem fog feltöltődni, igaz?
Hol, mennyiért lehet másik 3 cellásat venni? Mindenhol csak 6 cellást látok, de 20-25ezret meg nem fogok adni érte (asszem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Milyen videókártyát?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- Projektor topic
- Ford topik
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest