- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Szerintem is az alaplappal lesz valami, mert az alkatrészeim eddig hibátlanul működtek.
A lapot gianni27-től vettem, aki nem zárkózott el attól, hogy visszavigyem hozzá és bevigye a szervízbe (állítólag vadi új a lap). A ramjaim már megvoltak, ahogy a tápom is, és az előző konfigomban hibátlanul teljesítettek.
Üdv.: -
brd
nagyúr
-
Nekem is ennyiről indul, és marad is 40 alatt amíg idle.
Csak éppen játék közben volt már 59-60 is, úgy, hogy 4800-at pörög rajta, és 220fsb.
Ja és ezt nem az alaplap szenzora írta, hanem az odadugott GateWatch hőmérőm. El is kezdett játék közben szirénázni nekem, mert 55-re volt rakva az alarm... -
PapaMaci
őstag
Mert neked mi van a VGA-don?
Nekem egy Matrox Parhelia Zalman zm80d-vel van, és ezalá neccesen fért be az nb47. Egészen pontosan kellett egy kis fazonigazitás. 6 bordát visszavágtam az alacsonyabbak szintjére, de megy jol.
Amugy a zalman magasabb bordái 47mm, az alacsonyak (ha jol emlékszem) 32mm. -
zozi-papa
csendes tag
Próbáld ezt:
start/Vezérlőpult/Energiagazdálkodási lehetőségek(klasszikus nézetben!!!)/Energiagazdálkodási sémák (lapfül)==>Energiagazdálkodási sémák alatt a legördítőmenüben a 'Minimális enrgiagazdálkodás'-t válaszd ki ezután már mennie kell a C'n'Q-nak
de aszem ezt már írta vki fentebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GARI: 2026.07.26.
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest