Hirdetés
- Építsünk ventilátormentes minigépet Intel platformon az Akasa új házával!
- Ismét csúszik az Artemis II: héliumprobléma miatt halaszt a NASA
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Mini-ITX
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós kamerák
- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Házimozi belépő szinten
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roy
csendes tag
Csákó!
Engem is érdekel ez a kis nyavaja! Szerintem nagyon jól néz ki és én is várom az 'élő' képekt. Pontosan engem az érdekelne, h az az állítólagos 43órás lejátszás mennyire igaz!? Ugye AA v AAA elemmel működik, amit bármilyen boltba kapok, vagy esetleg tölthetős extrát adtak hozzá. Mennyi számot sikerült rárakni? Hol vetted és mennyiért? Most néztem a MM-ban egy philips lejátszót(33e), ami szintén tetszik csak sajna az 10órás lejátszással bír és nem cserélhető az aksija, ami 1 kiránduláson némi gondot okozhat, valamint nincs benne rádió, de az ára ezzel szemben, ami tudtom szerint olyan 45 kicsit előnyösebb. Milyen a rádiója szépen fogja az adást? Ja és ugye símán megy 'pendrive'-ként?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Plus 8/128GB Újszerű,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 Év garanciával!
- 200 EZEREL ÁR ALATT !MAGYAR VÁSÁRLÁS ! ÚJ BONTATLAN 3 ÉV GARI MSI KATANA 2K WQHD 240 HZ I7 14650HX
- Honor Magic5 Pro 12/512GB Újszerű,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iphone 16 Pro 128GB 92% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 85% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest