Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
febi
tag
Sziasztok! Most szeretnék venni egy SanDisk m240-es lejátszót és már nagyon sok oldalt megnéztem (külföldieket is) . Szeretném kérdezni az MP3 lejátszóban jártas fórumozókat, hogy mi lenne a véleményük erről a lejátszórol? Mert a teszteken elég jól szerepelt (5 csillagból 4-et mindig megkapott) előre is köszi a választ.
-
febi
tag
Sziasztok! Most szeretnék venni egy SanDisk m240-es lejátszót és már nagyon sok oldalt megnéztem (külföldieket is) . Szeretném kérdezni az MP3 lejátszóban jártas fórumozókat, hogy mi lenne a véleményük erről a lejátszórol? Mert a teszteken elég jól szerepelt (5 csillagból 4-et mindig megkapott) előre is köszi a választ.
Ja és azt írja a specifikációba, hogy csak europán kívül jó az FM rádiója. Vki tud egy olyan oldalt ahol leírják, hogy lehet beállítani, hogy itthon is jó legyen?(firmware frissítés) -
febi
tag
Sziasztok, vettem egy SANDISK m240-et, de sajnos nincs rajta rádió, mert a 3.2.8E firmware van rajta, de ha az amerikait felrakom akkor lesz rajta rádió
A SANDISK oldalán le lehet tölteni a Firmware update kis progit, de az azt mondja, hogy újjabb verzió van a lejátszón mint amit tudna ajánlani ezért nem is tudom frissíteni amerikaira
Van vkinek ötlete, hogyan tudnék rádiót varázsolni a lejátszómra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech G920 + (H) váltó +ajándék
- GAMER PC - RTX 3060 - I7-8700K - 32GB RAM - 120GB SSD - 1TB HDD
- Új GAMER félgép - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700 + G.Skill Flare X 2x16GB DDR5 6000MHz
- IPhone 14 Pro max 512GB Silver gyári független 12 hónap szavatosság
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független bontatlan 1 év Apple garancia névre szóló számlával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest