Hirdetés
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- iPad topik
- Visszavont videó árulkodik az új Steam Controllerről
- Az iparágon belül elsőként tervezett 10 nm alatti DRAM-ot a Samsung
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Elméletileg igen, gyakorlatilag néha ellenkező irányba húzza a fegyvert (bizonyára a harc hevében én hibázok), ezért jó látni, hol suhintana. Végül is lényegtelen... a normálra tekert sebzések nálam sokkal közelebb visznek az "ottvagyok" érzéshez, ahogy írod
!Végül felvettem Hildegard nővért, ő lesz a gyógyászunk... egyelőre pici a csapat, csak a hősöket szedem össze (3), meg ismerkedem az egységek fejlődési fájával... nagy nehezen megtaláltam Magyarhont (jó messze dobott be tőle), kipécéztem néhány falut, azokat segítem.
Kereskedni még nincs kedvem.(Imádom mikor bedob tournamentben gyalog egy kétkezes fegyóval egy gyalog íjász ellen... futok, mint a villám... ha nem is olyan gyorsan, de olyan cikkcakkban
!)
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yettel topik
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Tőzsde és gazdaság
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Gyúrósok ide!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- 9440 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!
!)