- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- KINEK KELL EZ? 🤨 — MacBook Ultra leak
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Elméletileg igen, gyakorlatilag néha ellenkező irányba húzza a fegyvert (bizonyára a harc hevében én hibázok), ezért jó látni, hol suhintana. Végül is lényegtelen... a normálra tekert sebzések nálam sokkal közelebb visznek az "ottvagyok" érzéshez, ahogy írod
!Végül felvettem Hildegard nővért, ő lesz a gyógyászunk... egyelőre pici a csapat, csak a hősöket szedem össze (3), meg ismerkedem az egységek fejlődési fájával... nagy nehezen megtaláltam Magyarhont (jó messze dobott be tőle), kipécéztem néhány falut, azokat segítem.
Kereskedni még nincs kedvem.(Imádom mikor bedob tournamentben gyalog egy kétkezes fegyóval egy gyalog íjász ellen... futok, mint a villám... ha nem is olyan gyorsan, de olyan cikkcakkban
!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Tesla topik
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KINEK KELL EZ? 🤨 — MacBook Ultra leak
- World of Warships
- Linux kezdőknek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Logitech MX Keys for Mac
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Watch 8 BT
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill IR kam gar
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AlzaPower LML-120 Monitor Light Bar 5W, 51cm, fekete
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!
!)