- Analóg fényképezés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Elméletileg igen, gyakorlatilag néha ellenkező irányba húzza a fegyvert (bizonyára a harc hevében én hibázok), ezért jó látni, hol suhintana. Végül is lényegtelen... a normálra tekert sebzések nálam sokkal közelebb visznek az "ottvagyok" érzéshez, ahogy írod
!Végül felvettem Hildegard nővért, ő lesz a gyógyászunk... egyelőre pici a csapat, csak a hősöket szedem össze (3), meg ismerkedem az egységek fejlődési fájával... nagy nehezen megtaláltam Magyarhont (jó messze dobott be tőle), kipécéztem néhány falut, azokat segítem.
Kereskedni még nincs kedvem.(Imádom mikor bedob tournamentben gyalog egy kétkezes fegyóval egy gyalog íjász ellen... futok, mint a villám... ha nem is olyan gyorsan, de olyan cikkcakkban
!)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 64GB Piros - dobozában (INGYEN FOXPOST)
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 3 év garancia
- Eladó Apple MacBook Pro 14 (M1 Pro, 2021) gyönyörű állapotban
- ROG Strix G533QS 15.6" FHD IPS Ryzen 9 5900HX RTX 3080 32GB 1TB NVMe gar
- Apple iPhone 12 64GB - Kártyafüggetlen, Fekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!
!)