- iPad topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Raspberry Pi
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlrose32
őstag
-
szeva000
addikt
Meg a legnagyobb gond a tunerkártyán jövő villám,az lerendez mindent amivel össze van kötve.
De biztos védelem nincs a villám ellen egy kütyü sem véd tökéletesen,tehát én egy fillért sem fogok rááldozni,a villámcsapás esélye igen pici,egy táphiba sokkal nagyobb esély és ugyanúgy kinyír mindent. -
axlrose32
őstag
még senki nem hallott túlfesz és villámvédelemről?az az érdekes hogy sokan több 100k-t költenek a gépezetük fejlesztésére de erről valahogy mindenki megfeledkezik.az utsó hozzászólónak egyébként teljesen igaza volt,hiába kapcsolod ki a cuccot,semmit nem érsz vele.ha nem akarsz költeni egy ilyen szerkenytűre akkor mindig húzd ki a connektorból is/és nem csak a moncsit hanem a géped is mert hidd el a videókártyádon keresztül is meg fogja találni a moncsidat,meg mindent ami összeköttetésben áll a gépeddel.és akkor még mindig fennál a veszély hogy menet közben derült égből jön a villámcsapás.tehát szerintem keress fel egy ilyen oldalt és érdeklődd meg mennyibe kerül.én az enyémet ajándékba kaptam tehát gőzöm sincs az áráról.www.plan-sys.hu-n találsz ilyen cuccot.
-
CuKoR
senior tag
És szted ezek a csodatescos meg egyáltalán bármilyen kapcsolók fizikailag mekkora távolságra húzza el az érintkezőt ?
Megsúgom...kb 2 mm.... ennyin szted nem húz át egy villám ?
Amikor a nagyfeszültségű vezetékek 1 méterre vannak egymástól és ha egyikbe belecsap az egészbe áthúz... -
khron
tag
Uraim,senki?
-
Drótszamár
őstag
Szerintem a legtöbb moncsi vesz fel áramot standby üzemmódban, ha csak keveset is. Az áramtalanítással egy év alatt szerintem meg lehet spórolni néhány forintot.
Az enyém speciel vagy 10 éves, és még redesen ki lehet kapcsolni. Ekkor tuti nem kap áramot. -
Jarod1
veterán
Szeva!
Ez engem is idegesített, mert amikor a RÉGI ALAPLAPOM VOLT, a Tápot is lekapcsolta a monitorról, de amióta az új gép megy, azóta nem( mivel az ATX-es tápon nincs a moncsinak táp)
Ja és régi ripusú monitorom van: NYtech Nem kapcsol ki ha nem kap jelet.
Fűti a szobát mint az atom
A TFT moni torok már inteligensek ha nincs video jel akkor standby-ra állnak.
Milyen LCD monitort vettél?
Most tervezek venni én is csak nem tudok választani. -
khron
tag
Sziasztok!
Rövid kérdésem lenne.Mivel máshol nem találtam választ, ezért nyitottam új témát.
Most vettem egy TFT-t és azt szeretném megtudakolni, hogy ha a gépet leállítom, akkor a monitor ugye készenléti üzemmódba vált.Én mindig utánna kikapcsolom, de hallottam, hogy ez egy hülyeség, mert tökre felesleges.
Akkor hogy is van ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Renault, Dacia topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- iPad topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vicces videók
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest