- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen Blu-ray írót?
- Milyen videókártyát?
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
stargazer
senior tag
Üdv!
Modemmel netezek és szeretnék online gamelni, ha már lehet (elvileg). Engem kifejezetten a Call of Duty viszonylatában érdekelne a dolog, ahol dokumentációja szerint lehet 56k modemmel online játszani. És kipróbáltam mindent hogy jó legyen, de nem jó. Odáig jutottam, hogy nagy a ping de végül is tudok konnektálni, és eztán jön az érdekesség: az ürgém prompt odamozog ahova mozogni akartam, és ahogy odaérek ugyanazzal a lendülettel visszamozdul oda ahonnan elindultam, majd ujra odamozog ahova akartam menni. És akkor megáll. Tehát oda-vissza-oda. Ebből nekem nyilvánvalónak tűnik hogy nem a modemes hozzáférés gyorsaságával van gond, hanem valami mással lehet mert végül is először oda megy ahova akarok menni. Ötlet? Tipp? Nem akarnék ADSL-t előfizetni csak ezért. Meg másért sem. Ha valakinek voltak, vannak hasonló modemes online game tapasztalatai, kérem legyen szives megosztani velem.
Előre is köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Apple Macbook Pro 14" - M4 Pro - 24GB/512GB - 68 Ciklus (MX2E3MG/A) Ezüst - MAGYAR - 2+ év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 201 - Lenovo Yoga Slim 7 (15ILL9) - Intel Core U7 258V, no GPU (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs