Hirdetés
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- Apple MacBook
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
launcser
senior tag
jaja
de nekem is van ilyen modemem, diagnosztika lemegy rajta meg minden, de tárcsahang nuku :)
ez is igy hazamentem azt aa
már gyűlnek a modeme nálam is :)
den majd kiálissuk oket.. -
nbi
tag
Köszönöm, közben kaptam egy másik típusú modemet, és azzal ment, tárcsázott, annyi, hogy a vonal foglalt volt állandóan, de a modem működött. Amit ti is megjósoltatok, a régi modem megpusztult!
köszi, nbi -
törölt tag
Ha ugyanarra a madzagra feldugsz egy masik modemet es annak van tarcsahangja, akkor pechetek. Valszeg a tied halott.
Ha feldugod a modemet es nincs tarcsahang, sot, a lakasban talahato masik telefonon sincs tarcsahang, akkor kezdj el gyanakodni a toldasra/osztasra. Nezd vegig, hogy honnan hany eres madzag megy. Van valami truxi azzal, hogy honnan hova mehet 2 ill. 4 eres zsinor. -
nbi
tag
Sziasztok!
Nem foglalkoztam modemmel még, mert sosem volt, de most megkértek rá!
A probléma: Jó pár éve megy már a modem, most egy hete, egy nyaralásból hazajövet a tulaj nem tudott netezni vele. Hiba: nincs tárcsahang.
Én is összeraktam itt nálam, de szintén eddig jutottam.
Tippeket kérnék. Régi modem, de ha nem szükséges nem vennének újat.
kösz, nbi
Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Zidoo Z1000 Pro 4K HDR Dolby Vision médialejátszó újszerű, dobozos
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest