- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Egyelőre nem tartja beszámításra érdemesnek az első Vision Pro kiadást az Apple
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Már javában tervezi az új memóriákat a Samsung
- Az új Macbook Pro is beveti az M5-ös rendszerchipet
- GB10 Superchipre épülő minigépet villantott az ASUS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bluetooth hangszórók
- HP notebook topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
LukE
veterán
ha van szabad 5.25''-os helyed, vagy a haz aljaban, vagy barhol eleg hely, akkor minden tovabbi nelkul. Gondolom HDD-nel nagyobb keret+gumi-madzagos dologra gondolsz Bővebben: link, Bővebben: link, meg a tobbi Bővebben: link << valami ilyesmi, ugye?
-
Batman2
őstag
Szevasz
Nekem ugyanilyen problémám merült fel, amikor a második vinyót tettem a házba. Az egy MAXTOR , de az is igen melegszik. Mivel alatta méág van egy kis hely (kb. 2cm) aláraktam egy régi processzorhűtö (P3Celeron hűtö) ventillátorát az alkatrészekre fújó üzemmódban, a ventillátort leszedtem a bordáról. Semmi probléma, halk és hatásosan hűti az IC-ket, nyáron is csak legfeljebb 35 fokosak.
Üdv.:
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest