Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
adatfalo #17114 üzenetére
Szerintem simán megfelel. Kérdés, milyen lesz a ház anyaga? Mert sokan szoktak aggódni az árnyékoltság és a földelés miatt. Mivel a te esetedben az "első védelmi vonal", vagyis az alaplapi tálca nincs meg (nem fém) ezért érdemes lehet földelő-kábelekkel összekötni a komponenseket (táp, alaplap elsősorban).
Ezt a problémakört már rengetegszer a fejemhez vágták a fa gépházaim miatt, mondjuk én nem szoktam nagyon aggódni ezeken (hiszen ott a fekete kábeles földelés az eszközök között a tápon keresztül), csak gondoltam megemlítem. Az árnyékoltság más kérdés, azzal tényleg lehetnek problémák (zavarhatja a tv-t stb.), de személy szerint még ezt sem tapasztaltam, valószínűleg a minőségi komponensek miatt.
A plexit viszont nagyon óvatosan fúrd és meneteld, könnyen elpattan. Egy régebbi ITX házamnál szenvedtem vele rendesen, végül inkább átmenő csavarokkal oldottam meg az alaplap felfogatását, az egészet pedig zártszelvényekkel csavaroztam össze (ez a megoldás egyben a szellőző-réseket is megadta).
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest