- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- SSD kibeszélő
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
adatfalo
üzenetére
Szerintem simán megfelel. Kérdés, milyen lesz a ház anyaga? Mert sokan szoktak aggódni az árnyékoltság és a földelés miatt. Mivel a te esetedben az "első védelmi vonal", vagyis az alaplapi tálca nincs meg (nem fém) ezért érdemes lehet földelő-kábelekkel összekötni a komponenseket (táp, alaplap elsősorban).
Ezt a problémakört már rengetegszer a fejemhez vágták a fa gépházaim miatt, mondjuk én nem szoktam nagyon aggódni ezeken (hiszen ott a fekete kábeles földelés az eszközök között a tápon keresztül), csak gondoltam megemlítem. Az árnyékoltság más kérdés, azzal tényleg lehetnek problémák (zavarhatja a tv-t stb.), de személy szerint még ezt sem tapasztaltam, valószínűleg a minőségi komponensek miatt.
A plexit viszont nagyon óvatosan fúrd és meneteld, könnyen elpattan. Egy régebbi ITX házamnál szenvedtem vele rendesen, végül inkább átmenő csavarokkal oldottam meg az alaplap felfogatását, az egészet pedig zártszelvényekkel csavaroztam össze (ez a megoldás egyben a szellőző-réseket is megadta).

Új hozzászólás Aktív témák
- Banggood
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- SSD kibeszélő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Gitárerősítő Boss Katana 50
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G2i - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest