Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Pazolini #13615 üzenetére
amikor a dokkolást elkezdtem, asztal tetején, sata tápot kapcsoló nélkül dugtam rá a lengőkábelekre.
ezt többszázszor megcsináltam.
sosem lett semminek baja. ezt körbe is jártam előtte, lehet-e.
mindenki azt mondta, hogy a sata szabvány így lett kitaláva, hogy ezt is megtehesd.
a kapcsolókat azért készítettem el, mert az elvi lehetőség fennáll, hogy rádugást bizonytalanul végezzük, így és felpörgés alatt megszakad az áram, majd újból löketet kap. ekkor a mechanika esetelg sérülhet, de a smart-ba is kíméletlenül bejegyzi, hogy felpörgési hiba volt, ami egy eladáskori 40%-os mutatóban már a zsebnek fájhat. (ezt 1x megcsináltam.)
ezután készítettem kapcsolókat ekkor ugye ilyen nincs. feltéve, hogy rendesen rádugtad, és nincs sehol kontakt.és egy másik eset, amikor probléma volt. de itt sem a sata táppal volt baj, hanem a molex csatit dugtam össze menet közben. na az nem arra van kitalálva...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest