- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Honor Pad 9 - médiaszakos
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Léghűtés topik
- RAM topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
hummerdikk
őstag
Szia!
A kulcsos kapcsolo az mar reg itt pihen az asztalomon, nagyon szepen nez ki. Olyan mint a normal zar kicsinyitett formaban! Ne a regi gephazasra gondjol. Ehez 2 kulcs van es ha elhagyod oket akkor cserelheted az egeszet egybe ujra300 ft volt a helyi elegge draga boltban... De megerte! Mondjuk az elektrokonthaban ha jol lattam az arlistat 100ft korul van.
Ventivezerles: LM317T regebben csinaltam egy 7805os aramkort, de csak kabelekkel osszetekertem. Utana a ''csodapakammal (by hank)'' beforrasztottam egy probapanelbe... Kuka lett a vege, nem szabaly ez mukkot se.... LM317T vel is ez tortent.... Rajottunk mar egy par emberrel, hogy megsutottem a szilicium reteget az ICben a pakammal....Uj pakara nincs keret, de igy meg nem tudok haladni.... Milyen pakat ajanlottok?
LCD: En mar tudom milyen lesz!
Ui: Van MSN-ed vagy Skype-d vagy ICQ-d?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest