- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- NVIDIA® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Második SIM kártya helyére mobilnet előfizetést szeretnék. Szüleimnél DIGI előfizetés van, emiatt a DIGI Net mobil 4 előfizetést néztem ki magamnak. Külföldön ezt hogyan lehet használni? Elsősorban Európa érdekelne. Mit javasoltok?
Előre is köszönöm a segítséget.

-
Willie
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
Köszi a választ. Megnéztem az általad javasolt topikot, illetve annak az összefoglalóját is és az ott szereplő google táblázatot, viszont azt látom hogy itt nem lehet csak mobilnetre előfizetni. Jelenleg is flottás vagyok, úgyhogy emiatt gondolom úgy, hogy nekem ez így ebben a formában felesleges, csak annyiból rossz nekem, hogy mobilnet nincs benne, azt külön kellett listaáron választanom hozzá. Vagy esetleg valami elkerülte a figyelmemet?
szerk.: Nekem egyébként lehet jobb lenne a Vodafone, mivel azt mondtad, hogy a Telekom és a Telenor hálózata 70%-ban megegyezik. Hol jöhet ki a 3G és a 4G közti különbség?
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Második sim kártya helyére szeretnék mobilnet előfizetést. Jelenleg a Telekom előfizetésemben van 1 GB, de ez havi 2310 forintért szerintem baromi sok, ráadásul kevés is, úgyhogy ezt módosítanám 200 MB-ra.
A második sim helyére mit tudnátok javasolni, ami jó árban elérhető és 2-3 GB havi adatforgalmat biztosít? Olyan kellene, ami vagy a Vodafone vagy a Telenor hálózatát használja, hogy gyenge térerő esetén legyen más opció. Melyik a jobb?
A készülékem pedig egy Honor 8-as lesz, mely dual active, tehát elvileg tudom változtatni, hogy melyik sim kártya legyen éppen 4g.
Eddig a következő szolgáltatók kínálatát néztem: szüleimnél digi előfizetés van, Nálam pedig UPC. Van esetleg más alternatíva?Előre is köszönöm a segítséget.
-
Willie
őstag
válasz
Dolphine
üzenetére
A Telekomot tudom a Vodával összehasonlítani. Igaz, mióta T-s vagyok már eltelt 2 év. De annak idején a Vodával 3G-n kb mindig volt viszonylag gyors netem, akár SZSZB megyében voltam egy kis faluban vagy a Debrecen-Budapest vasútvonalon. De most a Telekom 4G-vel nagyon sűrűn elmegy a térerő a Debrecen-Budapest vonalon illetve a szabolcsi kis faluban is leginkább csak 2G van...
Akarok majd egy második SIM-et, ami csak mobilnetre lesz. Mivel most T-s vagyok emiatt vagy a Telenor vagy a Vodafone térerejét használó szolgáltatót fogok választani. De a fentebb említett dolog miatt inkább a Voda felé húzok. A Telenorral semmi tapasztalatom nincsen. -
Willie
őstag
Sziasztok!
Egy dual simes telefonnal megoldható az, hogy a második SIM-be mondjuk egy UPC-s mobilinternetes SIM kártya kerüljön?
Előre is köszönöm a választ.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- talmida: My Art II.
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Diablo IV
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Call of Duty: Warzone
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest