- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Húha! Ez tényleg megnőtt! Azért szerencsére akadnak idevágó dolgok is :D :D :D
Tényleg nem túl jó ez a belelövősdi, de az előttem szólók már elmondtak mindent. -
M@trixfan
addikt
Tényleg!
Hogyan romlik az ember hallása? -
M@trixfan
addikt
Sajnos nem rendelkezem high end cuccal, kivéve a gitár effektgépemet :D
OFF
Vacilálok ''mindent az egybe'' vagy a deck-kes hifi között. Mondanom sem kell, hogy az ár miatt fontolgatom az előbbit. Utóbbi inkább a számítógép köré épülne..
ON
Zenével kapcsolatban sajnos én is utálom a zempéhármat 160 kbit-sec alatt. Sajnos ahhoz nem kell high-end cucc a megkülönböztetéshez. -
M@trixfan
addikt
Na igen. Nekem is gyanús volt az adatstruktúra eltérése. Hála nektek már ebben is okosabb vagyok egy kicsit :)
Nero Feurio!-t próbált már valaki? -
M@trixfan
addikt
Nos, Tapasztalatok?
-
M@trixfan
addikt
Az biztos, hogy meghatározza a cd író minősége. Ez az alap amiről indulunk. Viszont az audio cd esetében az időszámláló is elcsúszhat asztali lejátszóban.
Ppéter a cdgrab.hu-n nem javasolja a Clone Cd-t és az Alcohol-t sem.
A kérdés az, hogy bitenkénti másolásnál miért nem mindegy? -
M@trixfan
addikt
Különben nagyon jó vételnek tűnt idáig a Teac! Nálam is szigorúan csak biztonsági másolatról van szó :))
-
M@trixfan
addikt
Na igen, gondoltam, hogy előbb-utóbb lesz majd valaki aki ezzel jön :DD
-
M@trixfan
addikt
Sziasztok! Érdekelne, hogy melyik program képes a lehető legjobb minőségben audio cd-t másolni? Egy Teac 40x íróm van 4x a leglassab sebesség amivel tud írni. Remélem ez nem túl nagy probléma.
Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 250SSD + 750HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest