Hirdetés
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
Ferenczi Áko #3650 üzenetére
Miért kellene telefonszám? Az eddigi bizniszeim nagy részét én is úgy kötöttem, hogy nem adtam tel. számot, itt privátban el tudtunk intézni, le tudtunk beszélni mindent ahogy kell. Ha megbízható mindkét üzletfél, teljesen felesleges telefonszámot cserélgetni. Csomagfeladásnál kellhet ugye a vevő telefonszáma száma, de ennyi. A sajátomat sosem kellett megadni senkinek sem itt.
-
PeL
addikt
A jövőbeli áldozatokon az segítene, ha végre megtanulnák az emberek hogy ne utaljanak előre újoncoknak 0 értékelésekkel. Nem hiába hívja fel erre a figyelmet az oldal is. Aki mégis megteszi, kb 50-50 hogy átverik vagy sem. Öcsémet is lehúzták pár éve ~60.000 forinttal, hiába lett belőle folytatólagos elkövetés miatt rendőrségi ügy és felelősségre vonás, azóta sem kapta vissza a pénzét. Pedig mondtam neki is már többször, hogy ne utalgasson előre, legalábbis jól gondolja meg. Jó kis tanuló pénz volt neki.
-
PeL
addikt
Nekem is megbízhatónak tűnt, de én sem értem miért nem lehet egyenesnek lenni, ez a legrosszabb, mikor arra sem méltatja az embert hogy bármi visszajelzést adjon, nem haraptam volna le a fejét. Így annyit ért el hogy jelentettem a megbízhatatlansága miatt, meg intézem egy másik embertől a processzor vételt.
-
PeL
addikt
Jézusom, én is tőle akartam 5700X processzort venni, utánvétes átvételben egyeztem meg vele (ezek szerint még jó), hétfőn azt írta késő este ér haza így csak másnap tudja feladni, mondtam neki hogy oké, kedden vártam így a visszajelzést a csomagról de semmi, aznap este írtam neki hogy nem jött értesítés, másnap belépett de nem írt vissza, este megint írtam neki hogy akkor megírhatná végső soron mi a helyzet, azóta volt belépve de vissza sem írt. Édes istenem, +25 pozitívval sem bízhat meg az ember senkiben ezek szerint. Még jó hogy nem utaltam előre neki... Ezek után meg se fog ilyen fordulni a fejemben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Synology NAS
- Éjszakai műszak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple Watch
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest