-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilard28
aktív tag
a biztonsági őröknek nincs több jogkörük mint egy magánszemélynek.
de egy sima kisbolt eladója is visszatarthat, pedig ott nincs kifüggesztve semmilyen szabályzat.
és igen visszatarthatsz engem, ha a pénztárcád eltűnése előtt éppen a seggednél matattam, ezért alapos okkal feltételezed, hogy én loptam el. Persze kiderülhet, hogy csak buzi vagyok, és így udvaroltam, de téged akkor sem vesznek elő személyi szabadság megsértésért. De engem már igen, ha megrugdoslak téged, ha egyértelműen hívtad már a rendőröket.mindenki eldöntheti, hogy egy csaló webshop alvállalkozóját visszatartja-e, vagy lesz olyan balek hogy még integet is neki, amikor a kicsalt pénzével eltűnik.
egy valódi futárcég becsületes alkalmazottja pont hogy megvárná ilyenkor a rendőrséget. ha el akar menekülni, az is csak a bűnösségét támasztja alá.
és te belelátsz a jövőbe, hogy a csomagot átadó személy egy független cég alkalmazottja és nem a csaló bűntársa? igazolta magát bármivel is? NEM, vagyis joggal feltételezheted hogy bűntárs. Ugyanúgy ha egy parkolóban veszel egy rézgyűrűt, majd fél perc múlva veszed észre a csalást, az eladót utólérve visszatarthatod.
nehogy már a csalókat kezdjük el védeni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest