Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
senior tag
+1 " COVID idején is emlékszem, hányszor szóltak nekem itt-ott, hogy húzzak maszkot, mert alapból nem viseltem " Már többször írtam én egy határral odébb lakom , szegény édesapám nállatok járt Magyarországon ( a határon is kész kabaré volt ) és hazafelé jövet gondolta meg áll a régen látott unokatestvérénél , nagy meglepetés is lett belőle , ki kiabáltak a kapun , hogy ki az , és minden féle , felelőtlennek lemondták, hogy nem szégyenli magát , takarodjon hazafelé, ne szórja ott szét a bajt ( szerintem az volt az utolsó rokon látogatása ) , szoktam is szurkálni , hogy a rokonok felé nem járt mostanában
-
Fred23
nagyúr
válasz
hiperFizikus #21 üzenetére
Több világjárvány várható szerintem az elkövetkező pár évtizedben, és vannak, akiket ez folyamatosan izgatni fog, másokat pedig csak annyiban, amennyiben nem hagyják békén őket a rettegők, és esetleg szétcseszik kormányzatilag is majd mindennapjaikat.
A normális viselkedés és hozzáállás az, amit a többség annak tekint, ebből kiindulva én enyhén / közepesen felelőtlennek tarthatom magam, Te viszont a legparásabb 1%-ban lehetsz.
COVID idején is emlékszem, hányszor szóltak nekem itt-ott, hogy húzzak maszkot, mert alapból nem viseltem, sokszor nem is volt nálam. Volt, hogy vennem kellett gyorsan egyet, hogy le tudjam tolni a napi rutint. Érdekes módon voltak olyan boltok, ahol az eladókat se érdekelte az egész, és állra húzott maszkban voltak egész nap.
-
hiperFizikus
senior tag
https://www.portfolio.hu/global/20240822/újabb-európai-kapta-el-a-majomhimlőt-705155
https://naphire.hu/cikk/majomhimlo-betegseg-virus-fertozes-thaifold-mpox
Vagyis nem vagyok dilis, nem én vagyok a dilis !
Sajnos engem se véd semmi az esetleges majomhimlőtől ! - és egyáltalán nem vagyok vicces kedvemben .
-
hiperFizikus
senior tag
válasz
hiperFizikus #18 üzenetére
Kitaláltam egy tudományos modellt a mai modern társadalmak összeomlására, amivel többek között a majomhimlő is fenyeget bennünket !
Ebben a modellemben az a szörnyű, hogy annak ellenére, hogy egyszerű elemekből indul ki, mégis a számítások részére gyorsan átláthatatlanná válik, és sajnos törvényszerű, hogy gyakran össze is omlik a társadalom tőle !https://erdosattilask01.lapunk.hu/a-cusp-es-a-technolgiai-szingularitas-1214284
Piramisjáték, Cusp szingularitást és a Technológiai szingularitást !
Csináltam nektek egy jó-reggelit, 7:32 ! /:
Ez az aránylag rövid ChatGPT MI beszélgetésem a vallásról és a társadalomról szólna, de amiből kiderül, hogy a modern társadalmaknak vannak sokkal nagyobb problémái is mint a vallások térnyerése a tudomány rovására ! -
hiperFizikus
senior tag
válasz
hiperFizikus #9 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=xat1GVnl8-k
Bloodhound Gang - The Bad Touch (Official Video)
-
hiperFizikus
senior tag
hát igen:
Ha 1 db órád van, akkor tudod a pontos időt, ha meg 2 vagy több órád van, akkor nem tudod a pontos időt !
Így van ez a hírek esetében is - köztük a majomhimlő hírei esetében is - ha csak egy internetes portálon tájékozódsz, akkor érted a majom himlőt, ha meg több internetes portálról tájékozódsz, akkor meg nem érted a majomhimlőt ! -
H-Zol
senior tag
válasz
hiperFizikus #16 üzenetére
Nállam egy órával több van
, de várjunk , én rá érek
!
-
H-Zol
senior tag
válasz
hiperFizikus #14 üzenetére
Te már át estêl a ló túloldalára , úgy érzem , hogy egy kicsit ( a mag szórakoztatására ) túl tolod ezt a témát
-
hiperFizikus
senior tag
válasz
hiperFizikus #13 üzenetére
Ha sűrű nagyobb kiterjedésű test tájékon van több majomhimlős pattanás, akkor azt már nyírni problémásabb, ezért ajánlott lesz megelőzésképen a kopasz és szakálltalan fej, a kiborotvált fanszőrzet ; majd vissza nő !
-
hiperFizikus
senior tag
válasz
hiperFizikus #9 üzenetére
+
Ha sok rajtad a majomhimlős fekély, akkor nem tudsz tőle rendesen aludni, aminek további negatív következményei vannak !Ha fájdalomcsillapítót szedsz rá, akkor nem érzed majd a vakbél-gyulladást, a fül-fájást, az epekő és vesekő fájást, mellkasi fájdalmat, fogfájást, szájban lévő nem majomhimlő eredetű fájdalmat pl. íny zúzódást, a bőr piszok általi bepállását, ...stb. ! - aminek igen súlyos következménye van .
-
H-Zol
senior tag
válasz
hiperFizikus #1 üzenetére
"Azon kívül, hogy várjuk a csodát, mit tehetnénk a majomhimlő ellen ?"
Majd elmegy mind a korona ( ha egyáltalán ide ér ) , pedig azt mondták , hogy az mostmár mindég velünk marad
!!
-
hiperFizikus
senior tag
Megkérdeztem a ChatGPT MI-ít is, hogy miben segíthetne ?
"kérdez csak bármit" = itt
-
hiperFizikus
senior tag
Ha a talpadon van, mivel a talpad egyébként is nagyon érzékeny, akkor nem tudsz járni !
Ha a kezeden van, akkor nem tudsz vele szorítani: billentyűzni, bokszolni, simogatni, m*sztizni, bevásárló táskát cipelni, gyufát gyújtani, kulcsot a zárba tenni és elforgatni, orvosságaidat bevenni, mankót markolni, ... ! A pénztárosok az üzletben és a bankokban a pénztárgépet kezelni ! A sofőrök, a pilóták nem tudnak kormányozni !Viccesen: a gyerekek meg fára mászni, tehát nem esnek majd le a fáról !
Ha a fenekeden van akkor nem tudsz ülni, legalábbis sokáig ülni !
Ha a hátadon van, akkor nem tudod egyedül kenegetni a fekélyeidet !
Ha szádban van nem tudsz inni ~ enni: legyengülsz, és a kényszeres evéstől a sebek csak fokozódnak !
Ha a szemedet érint, akkor átmenetileg vagy véglegesen nem látsz !
Ha az ütőered felett van, akkor az ütőér érfala sem sérülhetetlen !
Ha ott van, akkor nem tudsz pisilni, vagy k*kilni, és a kényszeres k*kilástól a sebeid csak fokozódnak !Általában is probléma a fürdés, mert tisztálkodni kell, de a szappan, pontosabban a piszkos szappanos víz nem jó a sebnek !
Kihagytam volna valamit ? - tegyetek hozzá ti is .
Ha ennek a majomhimlőnek nem lesz gyorsan megoldása, akkor igen nagy bajok lesznek !Félmegoldás lehetne az automaták és a ChatGPT használata, de hogyan is kellene ?
-
Fred23
nagyúr
válasz
"Például, ha
... valaki ért a barlangászathoz, akkor leköltözhet a barlangba .
... aki rendszeres természetjáró, kiköltözhet az erdőbe .
... akinek van tanyasi ismerőse, leköltözhet tanyára is .
... aki ért a gyógynövényekhez, az szedhet gyógynövényeket ."Mit szedsz?
Egy dolog biztos számomra a majomhimlővel kapcsolatban, és az az, hogy parázni nem fogok miatta. Ha elkapom, így jártam, de ne ez legyen az életem egyik központi témája; szerintem örvendetes lenne, ha a közeljövőben a média kibírná ezt a témát egy mérsékelt kattogással, de attól tartok, van rá esély, hogy megint jönnek majd a klikkvadász hírhegyek, mert az emberek többsége valójában imád rettegni. -
hiperFizikus
senior tag
-
hiperFizikus
senior tag
válasz
Nekem volt kisebb bőrdaganatom, az orvos hidrongén-peroxiddal mulasztotta el !
A hidrogén-peroxid úgy égeti ki a bőrt, hogy a bőr nem üszkösödik el közben !
Mivel fekélyek{sebek} maradnak a majomhimlő pattanásai után, ezért sebkezelő patikai szerek hasznosnak bizonyulhatnak ! Készletez fel belőle magadnak !
Olvastam, hogy a szarkóm bőrbetegséget gyógyítására kék fényt is használnak ! Lehetne a majomhimlőt is ilyen kék fénnyel kezelni, de mivel egyébként is fény éri a bőrt, ezért kérdéses a hatása ?
De ki lehetne próbálni a nem túlzásba vitt napozást is !
=> de ez már csúcstechnikás /:A lézeres bőrkezelésemről meg itt olvashatsz !
https://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=167680602&t=9251304
" Több dolog is van benne, kiemelkedik közülük, hogy az beteg emberi testben a szerves molekulák lézerrel sugározhatók be, ha nincs lézer technika akkor a hullámhossz szerinti réselt fénnyel sugározhatók be ! "
-
Egon
nagyúr
válasz
Bevezetném a kötelező 2 hetes karantént minden olyan ember vonatkozásában, aki Afrikába utazik, illetve onnan érkezik Európába...
Egyébként meg ne dugj gumi nélkül vadidegennel, moss gyakran kezet, ha nagyon parázol, hordj maszkot. Barlangba költözni felesleges, aki extrán parás, az maradjon otthon a 4 fal között, mint a Covid idején... -
homerhamm
addikt
válasz
Pfájzer!!!
-
hiperFizikus
senior tag
Azon kívül, hogy várjuk a csodát, mit tehetnénk a majomhimlő ellen ?
Például, ha
... valaki ért a barlangászathoz, akkor leköltözhet a barlangba .
... aki rendszeres természetjáró, kiköltözhet az erdőbe .
... akinek van tanyasi ismerőse, leköltözhet tanyára is .
... aki ért a gyógynövényekhez, az szedhet gyógynövényeket .
Kinek vannak még ötletei ? - ha van ötleted, akkor itt megvitathatjuk !
A trollkodók rövid úton ki lesznek innen tiltva !
Új hozzászólás Aktív témák
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- Automata kávégépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Elite: Dangerous
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával