- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
tts
addikt
válasz
kennystyle #4121 üzenetére
én még nem ragasztottam vele, de a leírása szerint egy két komponensű műgyanta alapú ragsztó - van rá esély, hogy örök-kötést eredményez
-
tts
addikt
már az előbb is haboztam melyiket linkeljem be - de ez az IGAZI
Bővebben: link -
tts
addikt
akkor már inkább Bővebben: link
-
tts
addikt
Bővebben: link
600,- -
tts
addikt
please - legalább a színe ok lesz?
egy műszer van, csak nem elég mindenhez - de a szopás a 20 pines csati kibontása - az komoly türelem játék -
tts
addikt
nekünk ez annyira bejött, hogy a leány gépe egy ilyen ARIA-ban van - élőben is nagyon cukor -
tts
addikt
-
tts
addikt
nem Lol
nem laca nyúlta le, telefonon lefoglalták és érte is jöttek
a legnagyobb lányom
33+/-1 hét - jól érzékeled a problémát(van fúróm meg flexem - kölcsön nem adom
- de ha kijösz, annyit használod, amennyit akarod, sőt segítek szét vágni dirib-darabokra - gyönyörű új házaim vannak
)
-
tts
addikt
válasz
P4Laca22 #4016 üzenetére
Remélem - mármint a hőcsövet - nekem a CM új HP NB hűtője is eszméletlenül tetszik.
Bővebben: link - 2000 jó lesz?
[Szerkesztve] -
tts
addikt
mire lementem a boltba a leány (nem a Zita, a Xénia) eladta az utolsót - rendeltem 20 db-ot
kárpótlás:
tts
addikt
válasz
Florida #3984 üzenetére
És erre a hsz-ra konkrétan mi szükség volt?
Nem leszel jó fej, és arra is kevés az esélyed, hogy a boltossal összehaverkodj.
Mi sokkal régebben ismerjük egymást (akkor még egy Deltája sem volt ) - de ehhez valószínüleg semmi közöd.
101%-ig a hobbi kedvéért csinálja - de ez is magánügy, nem a te dolgod. -
tts
addikt
válasz
kennystyle #3968 üzenetére
hali
a válasz csupa igen, indul, és sokszor másnap kiviszi a postás -
tts
addikt
nagy a letargia - na lenne egy frissítő apróság - van ugye nekem egy faszányos kis aláírásom, én még nem is igazán fikázgattam neten árat, semmiét, de erről azért érdekelne a véleményetek:
PC-Coolingos barátaim megkezdték a Silverstone házikók forgalmazását - ami a képen látható (ha valaki nem hinne a szemének) - egy micro ATX házikó csekély 280 Euro német kisker áron - ide beszállítva hivatalosan 9-essel kezdődne az ára, hát basszus...
-
tts
addikt
1 db van belőle - 0 km-es
tudok rendelni - csak tudod ők kicsit körülményesek, ami a többieknél 7-10 nap, az náluk 20-25
ára 5,5 k bruttó és erről van szó:
tts
addikt
válasz
Gorneck #3922 üzenetére
két piros és két kék helyett jött kőt saválló - b...ák meg - valami mindig elszúródik
egyszer a tápteszterem maradt ki, egyszer két CD keret helyett csak egy volt, jött már Cooltek tápalátét gumi helyett Cooltek 430 W táp, jött már Qtec 120 mm Papst helett Qtec 2×80 noname, UV zöld folyadék helyett nem UV, kék UV csőkábel helyett kék de nem UV, stb....
persze a végén meg mindig nekem kellemetlen
megint csak bocs - berendelem a jövő héten rendelek
fasz tudja mindenki csak hibázik, mert dolgozik, vagy bepróbálkoznak? - nem tudom - a Thermálrightos kínatól kértem 120 db NB1 (alu) erre beküldi nekem 120 db NB1C (réz) árát a különbség alig +125% dollár - írok - ír - ok igazam van - de elnézést sem kért -
tts
addikt
ez úgy van, hogy nem tudom honnan vannak az infóid
először is 80×80×10 nem igazán létezik, ami nekem eddig volt 2 ventis: Silentmaxx 2×80 mm, Cooltek 2×80 mm, Qtec 2×80 mm, Antec 80 + 92 mm mind normál 25 mm vastag volt
vannak tápok ahol nem fér el a csak a vékonyabb venti de nem tudok konkrét típust mondani (vettek már tőlem tápba ilyen ventit - a típusát azonban nem tudom)
hát röviden ennyi
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest