Hirdetés
- Fujifilm X
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akciókamerák
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazsnak
tag
A keszulek firmware update menete ezen a videon kovetheto, ez vonatkozik a gyari frissitesekre, es nehany egyebre (finless romokra mas), minimalis angol tudas mellett egyszeruen fog menni, de akar anelkul is.
Minden egyes letoltott romban megtalalhato egy nfo file ami a frissites reszletes menetet taglalja, ez lathato a videon is.
Windows 7 es 8 alol egyarant mukodik az update szamomra, ami problemaba utkoztem csak annyi volt hogy usb3-as portrol nem mukodott (laptopomon meg csak az van)
-
koxaman
tag
Ha találsz hozzá megfelelő Guidot linkeld
annyi biztos hogy a restoret kell használni ha frissítesz, a clear pedig ha jol tudom előformáz, de a restoret kell használni. Persze próbálkozni lehet de aztán nehogy megtéglásítsd a masinát 
Amúgy, hol vetted és mire akarod használni az eszközt a sok lehetőség közül ?
Új hozzászólás Aktív témák
- NetApp FAS8200 NAF-1601 AFF-A300 Controller disk nélkül
- !!AKCIÓ!! GAMER PC Intel Core i5-14600KF/MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI/RTX 3080Ti 12GB/32GB DDR5
- APC Smart UPS 3000 USV - Szünetmentes tápegység- Új ára 950.000Ft
- HP R/T3000 G4 HV INTL UPS- szünetmentes tápegység
- APC SMX1500RMI2UNC - Szünetmentes tápegység - UPS - Új ára 770.000Ft
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G8 - R3 5450U I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4045, 100% Akkumulátor
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
annyi biztos hogy a restoret kell használni ha frissítesz, a clear pedig ha jol tudom előformáz, de a restoret kell használni. Persze próbálkozni lehet de aztán nehogy megtéglásítsd a masinát