- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Autós kamerák
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
zsifamo
csendes tag
Segítséget kérek!
Vegas-4-hez hol találok magyar nyelvű utasításokat? -
Mivel van analog kimenetuk is, azt ujra bedigitalizalhatod (videokartya vagy TV kartya videobemeneten), szoval megoldhato, csak tul sok ertelme nincs, foleg, hogy egy FW kartya brutto 3-4 kHUF.
(Ill. par kameranak van USB kimenete is, de ott vmi total lebutitott kepet nyom.)
[Szerkesztve] -
zaba
tag
Firewire nélkül megoldható valahogy, hogy a kameráról vinyóra szedjem az anyagot? Milyen port, és szerkesztés nélkül (egyelőre csak a nyaersanyagot akarom felpakolni) milyen progi?
-
A.P.I.
aktív tag
Szia,
Én Adobe Premiere progit használok, ezzel különböző formátumokban mentheted át a cuccot vinyóra, vághatod, szerkesztheted. A dvd kiírásban mi a kérdés? (működjön asztali lejátszóban, legyen menüje vagy csak simán kiírni, vagy mi???):F
ps.: vannak egyszerűbb progik is amik 1-2 klikkeléssel megoldják ezt a dolgot, dvd-t is csinálnak, viszont nem tudod profin szerkeszteni az anyagot, pölö pinnacle instant dvd v vmi ilyesmi. (nem használtam soha)
[Szerkesztve] -
tuff
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni az alábbiakban:
Vettem egy minDV-s videókamerát. A felvett anyagot szeretném átnyomni pc-re. /1394-es porton/, a végső cél pedig az anyag DVD-re írása.
Valaki le tudná nekem írni a techniaki lépéseket és a szükséges szoftvereket?
Köszönettel!
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Küszöbön az androidos PC-k
- Hardcore café
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bestbuy játékok
- Autós kamerák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest