- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi.mTs
addikt
csak 160mm hosszú
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Patice #19949 üzenetére
csak ezt láttam én is itthon. 20% load-nál 20.7dB(A) a zaja. Garis terméknél nem szívesen kezdeném venti cserével a dolgot. Gari nélkül meg nem vásárolnék.
ATX-be van 40%-ig fanless, 70%-ig 10dB(A), ehhez képest kicsit sok a 20dB(A).(#19950) Duracellm...
Fractal Design Node 605viszont 2013. december óta nem nagyon forgalmazzák itthon
A másik kettő nem tetszik, a silverstone-nál, inkább GD07. (csak az itthon 45K)Paneltápról van valamilyen cikk/leírás, még sose foglalkoztam ezzel. A következő csatlakozók kellenének nekem. (alaplaphoz 24tűs + 4tűs, még itx-hez is és min. 3 sata tápkábel)
Nem kell ODD. Nem lesz se DVD, se bluray.
-
Sanyi.mTs
addikt
htpc házat keresek (nappaliba lenne használva). ami idáig nyerő nálam: silverstone ML04 és ML06. De nem az igazi. ML06 sfx tápos, ML04 lehajtható előlap (USB hozzáférés) és félek, h "elkopik" a nyitogatásoktól. A kettőt összegyúrva lenne az igazi: Fix ML04 előlap, USB portok előlapon, vagy oldalt (ML06)
A paraméterek:
- 440mm széles, nem muszáj, h túl magas legyen, mivel AMD APU megy bele, így nem lesz külön VGA.
- fekete
- csupasz, egyszerű, elegáns előlap, pl ML04 és ML04, Camo 700x és 900x.
- ODD hely nem kell, megbontja az előlap összhangját
- atx táp fogadása (normál, csendes sfx-et nem találtam itthon)
- usb3-as, min. 3xHDD (2,5")
- könnyű beszerezhetőség (Mo-i lenne az igazi)
- ne legyen túl drága 30K még elmegy, ha nagyon tetszik, akkor még 45K belefér.
- ITX, mATXötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest