- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- Több tucat gyorsító összeköthetőségét kínálja az Instinct MI400 sorozat
- Utólag szállít kábelt az MSI az újabb tápjaihoz
- Házi hangfal építés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Az évtized végéig maradhatnak a PC-kben a PCI Express 5.0-s SSD-k
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Ja, én másik mérést láttam, ott fordítva volt, de igazából hajszállal. A gar/ár miatt vettem igazából a System-et.
Nem akarlak meggyőzni. Igazából attól függ ki mire használja és apróságok is okozhatnak eltérést. Szerencsére most rengeteg platformra építhető ilyen kisfogyasztású, közepes erejű ITX konfig, szóval sokféle jó választás lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Dacia topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Robogó, kismotor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- ASRock Z490 PG + I5 10600K DELID CPU + XPG 16 GB RGB DDR 4 memória
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest